Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Dit zijn de 5 verschillen tussen mannen en vrouwen in bed

1 min
Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus! Yes, die uitspraak kennen we inderdaad wel. En dat dit tussen de lakens ook zo is, is je vast niet onbekend. Wij zetten de belangrijkste verschillen tussen mannen en vrouwen op seksueel gebied op een rijtje!

1. Spanning opbouwen versus kwijtraken

Wij vrouwen houden ervan om de spanning op te bouwen in bed en zo tot ons hoogtepunt te komen. Daarom vinden wij een lang voorspel ook belangrijk. Mannen daarentegen willen het liefst zo snel mogelijk van die spanning af en deze kwijtraken. Ze zijn daarna namelijk mega relaxed en dat voelt heerlijk voor ze.

2. 13 versus 2 minuten

Een vrouw doet er gemiddeld 13 minuten over om tot een orgasme te komen, terwijl een man hier gemiddeld 2 minuten over doet. Voor mannen is het ook belangrijk om klaar te komen, omdat hij anders voor zijn gevoel faalt. Voor vrouwen is dit zeker niet het belangrijkste van de seks, maar wel mooi meegenomen natuurlijk.

3. Knuffelen versus slapen

Ken je het? Jij zou na de seks het liefst nog uren willen knuffelen en praten, maar hij valt als een blok in slaap. Het schijnt dat hij na het klaarkomen een stofje aanmaakt die het slapen aanwakkert, dus feitelijk kan hij er niks aan doen. We moeten er dus maar mee dealen en gewoon lekker tegen hem aankruipen en samen in slaap vallen.

4. Aan seks denken versus erover dromen

We weten natuurlijk allemaal dat mannen statistisch gezien een stuk vaker aan seks denken dan vrouwen doen. Dat kun je ook teruglezen bij deze mannen. Daarentegen blijkt het dat vrouwen juist over seks dromen, dus het is niet per definitie zo dat vrouwen er minder mee bezig zijn, ze verwerken het alleen op een andere manier.

5. Solo seks versus samen

Mannen masturberen over het algemeen vaker dan vrouwen doen. De belangrijkste conclusie daarvan is dat mannen vaker zin hebben in seks dan vrouwen en dus sneller zichzelf moeten bevredigen. Bovendien bouwt de sperma gedurende de dagen op, dat af en toe echt even een ontlading nodig heeft. Wij vrouwen vinden het in veel gevallen gewoon fijn om samen met een partner seks te hebben. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën