Happy singles
Happy singles
1 min

Waarom vrouwen beter zijn in versieren dan mannen

1 min
Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat een man een vrouw versiert, maar eerder andersom. Wist jij ook dat wij er gewoon beter in zijn? Wij zetten graag voor je op een rijtje waarom dat zo is!

Subtiel

Wij zijn heel subtiel in het uithoren van een man. Wat wil hij? Hoe staat hij in het leven en waar is hij naar op zoek? We stellen precies de juiste vragen en komen er op die manier achter wat hij wilt en spelen daar natuurlijk fijn op in. Hij daarentegen is er standaard van overtuigd dat je hem zoekt en toont verder geen interesse naar wat je echt zoekt.

Complimenten

Mannen kunnen vrouwen geheel op hun eigen wijze complimenten geven. Die complimentjes blijven meestal vrij oppervlakkig; wat zie je er leuk uit, wat een leuke schoenen. Herkenbaar? Wij pakken dit heel anders aan; wij geven namelijk complimenten over zijn karakter. En hij wordt daar best een beetje stil van en is onder de indruk.

Appen

Dat wij vrouwen heel ander appgedrag hebben dan een man heeft wisten we al. Maar ook tijdens de date fase zijn wij er echt veel beter in! Wij appen namelijk precies de dingen die er toe doen; zeggen hoe leuk we het vinden met hem en willen snel een vervolgdate inplannen. Mannen daarentegen blijven vaag via de app zoals altijd en hebben het oh zo druk.

HET moment

En dan komt het moment dat we voor het eerst gaan zoenen; en weer moeten wij vrouwen hierbij het initiatief nemen, omdat mannen een beetje staan te draaien en te doen, maar actie? Nee hoor. Het is dan ook zeer fijn voor hem dat wij hem even vastpakken en hij uiteindelijk het gevoel heeft dat ie jou als eerste heeft gezoend. Feit blijft dat mannen jagers zijn en wij dus niet alles moeten doen voor hem. Laat hem af en toe gewoon even lekker gaan, reageer nonchalant en geef hem het gevoel dat hij je moet veroveren. Het is moeilijk, dat weten we, maar het is wel DE manier om de man te krijgen die je graag aan de haak wilt slaan. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën