Happy singles
Happy singles
1 min

Een gevoelige man daten? Hoe dan?

1 min
Ja hoor, ze zijn er echt wel; gevoelige mannen! Stiekem zijn alle mannen dat natuurlijk diep van binnen wel, maar de mannen die er ook nog eens voor uitkomen, zijn toch een klasse apart en zeker ook charmant. Maar hoe gaan wij daar als gevoelige vrouwen mee om? Kunnen we deze mannen überhaupt daten? Wij geven je tips!

Echte interesse

Wees geïnteresseerd in deze man en dan bedoelen we ook echt geïnteresseerd. Hij stelt het zeker niet op prijs als je vage vragen aan hem stelt, want hij houdt van duidelijke, open vragen.

Wees niet te lief

Je zou denken; hij is gevoelig en dus moet ik mijn gevoelige kant ook laten zien en extra lief zijn. NEE, kan hij niet zo goed mee omgaan. Hij weet dan namelijk niet hoe hij moet reageren.

Handelen op….

Hij zal op gevoel handelen en dus denkt hij eigenlijk altijd; voelt dit goed? Pas dan onderneemt hij actie. Voelt het niet goed? Dan komt hij met een vaag verhaal, waar je niks van begrijpt, omdat alleen hij het voelt. Snap je het nog?

Laat gaan

Probeer er niet achter te komen waarom hij iets wel of niet voelt, dit kan hij namelijk niet omschrijven, het is gevoel. Tegen hem zeggen; laat alles nou eens even los en ga er gewoon voor heeft geen nut, hij is namelijk de man die dit helemaal zelf bepaald en dit zegt hij jou ook.

Emoties

Als een man heel gevoelig is, betekent dit niet direct dat hij ook emotioneel zal zijn. Een gevoelige man is namelijk heel direct, eerlijk en kan soms wel bot of hard overkomen. Emoties stopt hij liever weg, omdat dit te lastig wordt in zijn hoofd. Dus gooi geen teksten naar zijn hoofd als; als er iets is wat ik voor je kan doen….. Is een gevoelige man nou echt zo lastig? Ja, wel een beetje. Is hij interessant? Ja, dat zeker. Je moet bij een gevoelige man wel wat meer geduld hebben, omdat hij niet zo snel weet hoe of wat ie wil. Als hij dit eenmaal weet, dan ben je helemaal van hem! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën