Happy singles
Happy singles
1 min

Gouden tips voor je eerste date

1 min
Binnenkort je eerste date? Zenuwen die gieren door je lijf? Wij hebben nog een aantal tips voor je!

Locatie

Waar gaan jullie afspreken? Dit zal zeker één van de eerste vragen zijn. Zorg er in ieder geval voor dat de eerste date op neutraal terrein is. Dit voelt voor de eerste keer fijner en iets minder ongemakkelijk.

Tijdstip

Een drankje? Een hapje? Het is verstandiger om de eerste keer alleen een drankje te doen, aangezien een hapje eten meer tijd kost en als er echt helemaal geen bal aan is ben je na één drankje gewoon weg.

Wijntje of?

Bestel je een wijntje of toch dat frisje? Als echte man zal hij jou als eerste laten bestellen, maar jij denkt; wat neemt hij? Neem gewoon waar je zin in hebt en grote kans dat jij je na een wijntje een beetje relaxter voelt.

Kleding

Shit, wat doe ik aan? Wij horen het je denken. Doe aan waar je jezelf prettig bij voelt. Hij moet uiteindelijk toch vallen op JOU? En niet op je alter ego!

Interview

Maak er geen interview van! Tuurlijk wil je dingen van hem weten en komt het zeker ook geïnteresseerd over als je hem wat vragen stelt, maar vertel ook gewoon uit jezelf dingen, zodat het geen interview wordt. En als hij iets aan jou vraagt, betekent dit niet dat je altijd automatisch moet zeggen; en jij?

Rekening

Het moment komt uiteraard dat jullie weer gaan en er moet betaald worden. Het zou fijn zijn en een beetje traditioneel zijn we wel met dit puntje als hij zegt; ik ga even betalen. Jij hoeft hem daarna alleen maar vriendelijk te bedanken. Ga geen discussie aan over de helft betalen. Zeker niet nodig.

Afscheid

Drie kussen of? Ja hoor, na de eerste date zijn die drie kussen prima! Bedank hem daarbij nogmaals, zo toon je aan dat je echt wel een vriendelijke en beleefde dame bent.

Appje

Heb je een goed gevoel overgehouden aan je eerste date? App hem even dat je veilig thuis bent en je het gezellig vond. Hij kan dan direct reageren hoe hij het vond en dan weet je voor nu even genoeg. Slapen……en dan begint het nadenken.. Wij wensen je veel plezier met date numero uno! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën