Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Het appgedrag van mannen

1 min
Je kent dat gevoel vast wel; je appt iets leuks naar je lief of je date en vervolgens krijg je een heel ander appje terug dan je had verwacht. Waarom begrijpt hij het nou niet? Wij gaan je het appgedrag van mannen proberen uit te leggen.

Noodzaak

Wij vrouwen appen over van alles en nog wat met elkaar. Soms over koetjes en kalfjes, soms over gevoelige kwesties en soms gewoon omdat het moet. Juist ja, over alles dus! Mannen doen dit niet. Mannen gebruiken de app alleen als het noodzakelijk is. Dus om bijvoorbeeld even te laten weten dat hij eraan komt of om een afspraak met iemand te maken. Daar hebben we helaas het eerste verschil al..

Praten is makkelijker

Het liefst voer je een heel gesprek met hem via de app. Je uit je gevoelens en je teleurstellingen en hij begrijpt echt totaal niet waar je het over hebt. Doordat hij het niet begrijpt, stuurt hij ook de meest onmogelijke antwoorden naar je en daar reageer jij natuurlijk weer opperbest op. NOT…. Uiteindelijk appt hij; we hebben het er wel over als we elkaar zien. En that’s it. Het is duidelijk dat mannen liever in real life met je kletsen dan via de app ‘ kletsen’ .

Kusjes

Jullie hebben een heel leuk appgesprek en vervolgens verwacht jij een hele rits met kusjes. Helaas je krijgt alleen een; X. En omdat jij niet krijgt wat je verwacht ben je teleurgesteld in hem en dit laat je hem merken ook. What a bitch…

Wel lezen, niet antwoorden

Helaas bestaan tegenwoordig de blauwe vinkjes op whatsapp en dit betekent ook dat jij precies kunt zien of hij je berichtje al gelezen hebt. Maar; waarom reageert hij niet en leest hij het wel? Mannen zijn van nature nieuwsgierig, dus zullen jouw appje direct lezen zodra het kan. Alleen antwoorden? Daar zijn ze gewoon niet zo sterk in en realiseer je wel dat mannen altijd wat langer nadenken over hun antwoord dan wij vrouwen doen. Wij reageren op gevoel en zij meestal met hun verstand. Het is wel duidelijk dat wij gewoon andere verwachtingen hebben van appen dan dat mannen dat hebben. En dit kan best discussies veroorzaken. Probeer niet meteen kwaad te worden op hem als hij niet reageert zoals jij zou willen. Hij doet namelijk echt wel zijn best. En zeg nou zelf; als hij je maar verwend als hij bij je is toch? Erger jij je wel eens aan het appgedrag van mannen? Wij horen het graag! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock - StefanoLunardi

Reacties
Categorieën