Happy singles
Happy singles
1 min

Een leuke date? JA graag!

1 min
Datingsite hier, datingsite daar, swipen op Tinder, je bent er maar druk mee. Alleen zit het niet echt mee om een leuke date te scoren. Hoe kan dat? Wij hebben wat antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Teveel

Je bent er veel te veel mee bezig. De hele dag gaat het door je hoofd en het eerste wat je doet als je thuis komt is…juist; Tinderen. En ook voor het slapen gaan keur je graag nog even wat mannen. Het is zelfs zo erg dat je mannen ook elke keer “op zijn” op Tinder. Laat het soms even een paar dagen los. Je zult zien dat je wat rustiger wordt in je hoofd en je na een paar dagen ook weer heerlijk door een flink aantal mannen kan swipen.

Omgeving

Zeker als je al een tijdje alleen bent, stelt je omgeving vast vaak de vraag; hoe is het met de mannen? En jij antwoord zo droog als altijd; rustig. En dan volgt daarna de zin die geen enkele vrijgezel wil horen; hoe kan dat nou? Je bent zo leuk! Euh ja inderdaad. Het irriteert je stiekem wel dat je niet een leuk, sappig dateverhaal te vertellen hebt en je voelt je ook een beetje sullig. Laat dat los, je wordt er alleen maar onzeker van en dat is nou juist niet handig als je een leuke date wilt scoren.

Veeleisend

Te groot, te klein, te dik, te dun, niet de juiste haarkleur. Ja je hebt liever dat hij HE-LE-MAAL perfect is en dat snappen wij, maar om er überhaupt achter te komen of hij geschikt voor jou is, moet je die eisen eerst aan de kant zetten en gaan daten om hem een kans te geven. Juist ja, daten!

Verlegen

Via een datingsite is het makkelijk om met hem te kletsen, maar in real life vind jij dit nog best eng. En hem vragen voor een date? Oh no way! Want je wilt namelijk niet afgewezen worden. Waarom denk je eigenlijk dat je afgewezen wordt? Jij bent toch de leukste? Als je dat uitstraalt, zegt hij echt geen nee. Integendeel, het maakt hem juist nieuwsgierig. Heb jij nog een tip om een leuke date te scoren? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën