Happy singles
Happy singles
1 min

Tinder types; Wat zoek jij?

1 min
Een fotoboek vol met mooie plaatjes van stoere, sexy, lieve of ogenschijnlijk onschuldige mannen passeren de revue. Kortom: het is weer tijd voor Tinder! Misschien wil je alleen leuk met iemand in contact komen zonder al te veel verwachtingen. Maar het kan ook zijn dat je onwijs nieuwsgierig bent naar al dat mannelijk schoon! Mocht je eigenlijk alleen maar op zoek zijn naar simpel vermaak voor een avondje, dan kan dat ook. Want bijvoorbeeld een one-night-stand regelen via Tinder, dat kan gewoon! Wat zoek jij?

Go with the flow

Als je toe bent aan wat spanning en je niet meer weet waar je het zoeken moet, ja dan is Tinder een uitkomst. Via de welbekende dating-app heb je namelijk zo wat gezelschap geregeld. Een paar minuutjes swipen en je lijst met potentiële kandidaten voor een avondje tussen de lakens is een feit. Nu alleen nog even checken wie het dichtst in de buurt woont en gaan! Want als je wilt, kun je dan nog dezelfde avond bij hem op de stoep staan. Het klinkt te fout maar voor sommigen tegelijkertijd toch heel verleidelijk.

Ga je voor simpel of serieus

Wauw, dit gaat wel heel makkelijk denk je dan. Misschien iets te makkelijk? Wil je niet eerst liever weten wat voor vlees je in de kuip hebt voor je met iemand het bed deelt? Soms is het wel heel spannend natuurlijk om een keer simpel all-the-way te gaan. De bucketlist is er tenslotte ook niet voor niets. En je hoeft er niet eens zoveel voor te doen. De hete hunks worden je immers online op een presenteerblaadje aangeboden. Jij mag kiezen wat het wordt.

Online spelletje

Als je van spanning, sensatie en een spelletje spelen houdt, dan is Tinder echt een uitkomst. Een lekker potje over en weer flirten via de chat terwijl je tegelijkertijd nog even snel naar zijn foto’s kijkt. Dat wasbordje en zijn gebruinde bovenlijf staan hem goed denk je bij jezelf. En hij woont maar twee kilometer uit de buurt! Doe je het of doe je het niet?

Lust of liefde

Een one-night-stand of zoekende naar iets voor de langere termijn. Je kunt het vast allebei vinden, alleen ligt het er maar net aan wat jij zoekt. Waarvoor zit jij op Tinder? _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock - Evgeniya Porechenskay

Reacties
Categorieën