Happy singles
Happy singles
1 min

Happy new single!

1 min
Als single het nieuwe jaar in en geen idee wat je als single allemaal te wachten staat? Wij vertellen het je graag!

Vrijheid

Misschien wel het fijnste van single zijn; de vrijheid! En dat voelt zeker in het begin een beetje eng, maar GENIET! Niet meer hoeven te appen hoe laat je thuis bent, dat je niet thuis eet, dat je toch nog even met een vriendin de stad in gaat. Nee…je doet het gewoon!

Help

Oja shit, lamp vervangen. Dat moet je nu inderdaad zelf doen of je gaat zoeken naar een nieuwe hulplijn. Pap help! Uiteindelijk bouw je een heel nieuw kringetje op met jouw eigen privé techneuten. Best leuk hoor.

Agenda

Jouw agenda gaat er de komende tijd heel anders uitzien, je plant je weken namelijk stamp- en stampvol. Zo ziet een agenda van een single er namelijk uit. We willen je alvast het advies geven om ook een avondje of twee voor jezelf in te plannen….echt je gaat dat heerlijk vinden.

Focus

Je gaat je meer focussen op dingen waar je nu niet zoveel mee bezig was. Sporten bijvoorbeeld. Je wilt er natuurlijk wel extra goed uitzien nu je weer op de markt bent. Daardoor wordt jouw hele levensstijl ook anders.

Daten

Ja we weten het, het woord klinkt nogal beladen, maar zo noemen we het nou eenmaal. Het leren kennen van nieuwe mensen. Daten komt vanzelf, eerst even genieten van het single bestaan. Dus laat Tinder en Happn nog maar even van je telefoon. Ja, echt hoor.

Snik

Daar zit je dan, op de bank in je eentje. Heel eventjes vind je het niet zo leuk. Ook die momenten zijn er helaas. Laat dat gewoon lekker over je heen komen en jank desnoods even heel hard. Daarna ga je gewoon weer verder als happy single! Single zijn heeft zijn voor- en nadelen. Uiteindelijk willen de meeste van ons niet alleen blijven en dus zullen we altijd bezig zijn met het vinden van een partner. Maar zeker als je net uit een relatie komt, is het helemaal niet erg om even alleen te zijn. Geniet er gewoon van! Het geeft je een andere kijk op het leven en je kunt echt even genieten van alle beslissingen die je helemaal in je eentje neemt! Enjoy! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën