Happy singles
Happy singles
1 min

Zo vier je de feestdagen als single!

1 min
De feestdagen staan voor de deur en dat maakt december altijd een maand vol familie-activiteiten. Helemaal gezellig natuurlijk, maar misschien heb jij hier niet altijd evenveel zin in. Wij geven je tips om de feestdagen ontspannen door te komen!

1. Spontane plannen maken

Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt, dus maak hier gebruik van. Het klinkt cliché, maar tijdens de feestdagen kan dit ook best lekker zijn! Na de kerstmaaltijd nog even een wijntje doen met vriendinnen? Dan kan dat gewoon, dus be spontaneous =)

2. Bezoek een andere stad

Spreek tijdens en rondom de feestdagen met vrienden af of bezoek een weekend of dag een mooie kerst stad! Omdat je jouw tijd zelf kunt indelen, wat dacht je ervan om met de feestdagen een dag of weekend naar een andere stad te gaan? Er zijn super veel mooie kerstmarkten om te bezoeken, zoals Valkenburg, Keulen en Berlijn. Maar ons eigen land kan er tegenwoordig ook wat van, check hier de leukste kerstmarkten in Nederland!

3. Verwen jezelf!

Ook al ben je single, mag je er met de feestdagen alsnog fantastisch uitzien Dus shop een mooie kerst en oud&nieuw outfit bij elkaar. Wees wel slim en koop een outfit met korting, zo houd je nog wat leuks over voor de feestdagen. Bonprix heeft ontzettend veel leuke feestoutfits en die shop je met deze bonprix kortingscode voor wel 70% korting.

4. Kies een tof feestje uit met oud & nieuw

Party hardy! Als single hoef je met niemand rekening te houden. Oké wellicht met je vriendengroep, maar geen boyfriend met wie omslachtig moet doen, gewoon lekker je eigen plan trekken.

5. Meld je aan als vrijwilliger

Honden uitlaten, katten knuffelen of soep uitdelen met de soepbus? Vrijwilligerswerk doen is niet alleen goed, maar kan ook veel voldoening geven! En met de feestdagen zijn er vaak een paar extra handen nodig bij verschillende instanties.

6. Netflix is your best friend

Chill hem ook gewoon tijdens de feestdagen met heerlijke Netflix series zoals Girlmore Girls. Niemand met wie jij rekening hoeft te houden, fijn toch?!

Foto: Shutterstock Dit is een advertorial

Reacties
Categorieën