Happy singles
Happy singles
1 min

Als single tussen de stelletjes

1 min
Als je spontaan het idee krijgt om op koopzondag een middagje te gaan shoppen, doe je dat. Heb je zin om te chillen thuis? Dan huur je binnen no-time een filmpje en staat er popcorn binnen handbereik. Of misschien heb je wel eens zin om al je energie eruit te brullen. Dan zet je je favoriete muziek op en ga je non-stop en keihard meebrullen. Want eerlijk, niemand ziet je! Lekker doen waar je zin in hebt, je hoeft geen rekening te houden met iemand anders. Ja, soms is dat heel fijn maar op andere momenten dan hunker je als single gewoon naar een vent.

Genieten

Want stiekem zien wij vrouwen vanuit onze ooghoeken, die verliefde stelletjes wel lopen. Zij slaat even snel een arm op zijn rug. Hij vouwt zijn arm om haar schouder. Hij draagt met liefde haar tassen zoals het een echte gentleman betaamt. En af en toe, na een aantal meter, geeft hij haar stiekem een kus. Het lijken wel korte filmfragmentjes, denk je bij jezelf.

Lentekriebels

Ineens voel je die kriebels in je buik en misschien ook wel een lichte steek van jaloezie? En het gekke is, ineens zie je overal die gelukkige setjes. In de supermarkt tijdens je dagelijkse boodschappen-uurtje. In de winkelstraat. Je kunt geen treincoupé binnenlopen of ook daar zie je in de tweezits koppeltjes. Je wordt er gek van, jij wilt dat ook!

Samen delen

Op zulke momenten, verlang je als single zo hard naar een vriendje. Gewoon omdat het leuk is om ervaringen, informatie en problemen te delen. Om samen uitstapjes te plannen. Om altijd een back-up te hebben als je weer eens te laat bent voor je trein en hij je dan spontaan een lift aanbiedt. Of om gewoon onbeschaamd om zijn grapjes te lachen tijdens een verrassingsdiner voor twee.

Romantische komedie

Ja, single zijn is best hartstikke leuk, want flirten blijft een leuk spel. Maar soms heb je het gewoon gehad met dat alleen zijn. Dan komt er een moment dat je beseft dat het delen van leuke gebeurtenissen ook zo waardevol kan zijn. Nu het lente is, wordt dat gevoel af een toe een beetje versterkt. Alles bloeit, de verliefdheid hangt in de lucht en de stelletjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Eerlijk: soms voel je je, als single tussen de stelletjes, net een figurant in een romantische komedie. _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!   Wil jij je eens wagen aan het online daten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben deze datingsites voor jou met elkaar vergeleken!  

Foto: Flickr - Streetwrk.com

Reacties
Categorieën