Happy singles
Happy singles
1 min

Flirten; laat die powervrouw in je los!

1 min
Powervrouw? Maar wat nu als je van nature niet zo assertief of zelfverzekerd overkomt? Onzin! Iedereen kan die power in zichzelf losmaken. Misschien heb je er alleen een extra duwtje in de rug voor nodig. Mannen zeggen wel dat ze zulke jagers zijn, maar dat valt in de praktijk soms vies tegen. Dan versieren wij die leuke vent toch gewoon?

Flirten

Wees eerlijk. De leuke mannen hebben wij altijd al in no-time gespot, oogcontact maken kunnen we ook nog wel en die grote glimlach laten we maar wat graag zien. En toch komen de knapperds niet op ons af. Hoe kan dat? Simpel, mannen zijn ook maar mensen en kunnen verlegen worden als ze een écht leuke vrouw zien waar ze wat meer van willen weten. Dus waarom zou je hem dan niet een handje helpen? Eindeloos knipogen en naar elkaar lachen wordt na een uurtje best saai. Je bent en blijft toch nieuwsgierig naar hem, hoe hij ruikt, hoe hij praat, wat hij graag doet en of hij single is.. Heel belangrijk, check die ringvinger!

Leuke man in het vizier?

En geen trouwring te bekennen? Go! Spreek jezelf toe en maak die afspraak met jezelf dat je aan het eind van de avond, in ieder geval zijn naam weet. Maak er een soort van projectje van voor jezelf. Een oefening in flirten waarbij je je charmes in de strijd gooit en laat zien wat je waard bent. Recht je rug, bestel nog een drankje en stap op hem af. Doe het vóordat een andere vrouw je voor is. Dat zou zonde zijn!

Vrouw met pit

Nu we het over die zelfverzekerde houding hebben. Laat die powerwoman af en toe gewoon in je los tijdens het stappen. Die handsome guy kan een vrouw met pit wel waarderen. 'Nee' heb je en 'ja' kun je krijgen. Dat maakt het ook wel weer spannend. Nu stap je op hem af, giert de adrenaline door je lijf en denk je: ‘Wat ga ik zeggen?’ Een complimentje of spontane opmerking is genoeg. Alleen al het feit dat jij op hém afstapt maakt dat hij verrast zal zijn. Dus probeer het eens. Lef, durf en doorzettingsvermogen, laat ze los en laat die mannen versteld staan! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock - Maradonna8888

Reacties
Categorieën