Happy singles
Happy singles
1 min

Mannenpraat: Wat maakt een man aantrekkelijk?

1 min

Mannen. We zien ze elke dag. Soms loopt er eentje langs en moet je je best doen om niet te snel achterom te kijken. Of je loopt met vriendinnen in de stad en op elke hoek van de straat zie je wel een potentiële date, terwijl je een andere keer 'niets' voorbij ziet lopen. Wat maakt nu dat we slechts bij sommige mannen een bijzonder gevoel krijgen?

Wat valt jou op?

Je gaat natuurlijk wel eens een drankje drinken in de kroeg. Waar let je dan op bij een man? Is het die quasi zelfverzekerde houding van hem, wanneer hij met zijn vrienden een biertje drinkt? Of vind je het aantrekkelijk wanneer hij je aanspreekt en aan het lachen krijgt? Het zit misschien wel in heel kleine dingen en vaak weet je niet eens precies waardoor die chemie veroorzaakt wordt. Dan is datgene wat jij als aantrekkelijk vindt helemaal niet in woorden uit te drukken. Toch gelden onderstaande vier eigenschappen over het algemeen als turn-ons!

1. Humor

Misschien ben jij wel het type vrouw dat helemaal in haar element is als een man je aan het lachen kan maken. Het is een leuke manier om elkaar op een speelse wijze uit de tent te lokken. Of als je hem met vrienden lol ziet hebben, merk je dat je een glimlach niet kan onderdrukken. Ja, een man die laat zien dat hij grappig is en tegelijkertijd ook zelfspot heeft, vinden wij een echte go!

2. Intelligentie

Anderzijds is het ook erg aantrekkelijk als je een man treft waarmee je op ‘emotioneel niveau’ kan praten. Je wilt elkaar tenslotte toch begrijpen wanneer je over je gevoelens of serieuze onderwerpen praat. Begrijpen jullie elkaar op een dieper level, dan is dat iets om te koesteren.

3. Steady

Wij vrouwen kunnen nog wel eens van de hak op de tak springen. In multitasken zijn we dan wel weer goed, alleen kan het soms voor wat stress zorgen. En dan is er niets fijner dan een man aan je zijde te hebben die zegt: 'Schat, maak je niet druk, het komt wel goed!’ Kun je op hem bouwen en weet je altijd wat je aan hem hebt? Keep him!

4. Vol vuur vertellen

Die kleine dingen, die kunnen soms echt het verschil maken. We hangen dan ook aan zijn lippen, als een man gepassioneerd ergens over kan vertellen. Die twinkeling in zijn ogen, zijn hele gezicht die straalt, dat is echt aantrekkelijk. Vaak zijn dat ook de mannen die echt ergens voor kunnen gaan. En dat verdient een dikke plus!

Wat vind jij dat een man aantrekkelijk maakt?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Reacties
Categorieën