Happy singles
Happy singles
1 min

5x flirten op festivals

1 min
Ga jij binnenkort naar een festival en heb je je festivaloutfit al uitgezocht? Top! Nu nog een leuke vent natuurlijk! En waar kan je die beter ontmoeten dan op een feestje waar de zon schijnt, er een vrolijke vibe heerst en de mooie mannen lekker rondlopen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je op zo’n festival een leuke man ook echt verovert?

Ga dansen zoals je nog nooit gedanst hebt

Mannen zijn ontzettend visueel ingesteld, ze kijken verder dan alleen naar je rondingen. Ook je dansmoves bekijkt hij nauwlettend wanneer hij tegelijkertijd heel nonchalant aan zijn biertje nipt. Wat er ondertussen in zijn hoofd rondgaat wil jij niet weten.

Biertjes, go and get them!

Het kan zo maar zijn dat je helemaal niet van bier houdt en liever nipt aan een wit wijntje. Toch zou ik het eens proberen zo’n koud pilsje. Wist je dat mannen een vrouw met een biertje heel chill vinden?

Speel spelletjes

En dan dus letterlijk! Die hard-to-get spelletjes, of de zoek oogcontact game, kennen we nu wel. Gooi het eens over een andere boeg! Neem een hoepel mee, een frisbee of een spel kaarten en ga lekker genieten. Met een hoepel tussen de feestvierders val je op. Eén blik naar die knappe dude naast je zegt al genoeg. Hij wil vast wel samen met je hoelahoepen! Hoppa!

Handkusjes bij de kassa

Zeg je festival, dan zeg je ook direct ellenlange rijen bij de kassa. Op zo’n fijne festivaldag wil je natuurlijk niet chagrijnig zijn want je bent ten slotte op een fantastisch feestje! Maak daarom van die wachttijd een leuke tijd. Momenten te over om leuke mannen te checken en met je vriendinnen te bepalen welke leuke mannen een handkusje verdienen. Voor je het weet ben jij de eerstvolgende aan de kassa! Chill.

Sharing is caring

Natuurlijk is het veel lekkerder om die pancake of frietjes in je uppie te verorberen. Maar het zal je gebeuren dat er, terwijl je aan het eten bent, ineens een heerlijke hunk naast jou gaat zitten. Hét ideale moment om hem wat van jouw snack aan te bieden toch? Zo lief zijn wij dan ook wel weer! En hoe flirt jij op festivals? _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën