Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Uitstapjes in de winter; dit kun je gaan doen!

1 min
In de zomer zijn we zo veel mogelijk buiten, maar in de winter verblijf je onbewust toch vaak meer tijd in huis dan je zou willen. Dit, terwijl er zoveel leuke dingen te doen zijn met je partner of date. Vandaag voorzien wij je van inspiratie voor leuke uitstapjes in de winter!

Schaatsen op pop-up ijsbanen

In de meeste grote steden zijn er tijdelijke schaatsbanen aangelegd en het is niet alleen leuk om ernaar te kijken, maar daadwerkelijk een rondje schaatsen is echt heel gezellig! Natuurlijk sluit je je sessie af met snert of warme choco. In principe kun je bij de banen gewoon je schaatsen huren dus een rondje op de baan is super makkelijk geregeld en hartstikke origineel!

Lichtjesroute

Is het buiten koud? Veel te koud? Mooi! Goede reden om je warm aan te kleden, compleet met handschoenen en een lekkere muts. Ook dit jaar kun je weer het Amsterdam light festival lopen. De donkere nacht in combinatie met de mooie lichtsculpturen is wat ons betreft pure romantiek!

Jazzclub

Ben jij niet zo van de actieve uitstapjes en hou je meer van borrelen? Dan is het bezoeken van een leuke jazzclub ook echt een leuke winterse activiteit! Tijdens het luisteren naar live muziek kun je lekker drankjes drinken en tussendoor beetje kletsen.

Wellness

Het bezoeken van een leuke sauna of wellness is altijd een goed idee, maar in de winter komt zo'n dagje helemaal goed tot zijn recht. Wanneer het buiten koud is, kunnen wij ons haast niks ontspannender voorstellen dan relaxen in de spa!

Snowplanet

Lijkt het je wat om je met je partner in de sneeuw te begeven? Hoe leuk is het dan om een rondje te skiën of boarden in Snowplanet?! Via Groupon kun je er nu flinke korting krijgen en leuke tip: pak hier nog een kortingscode mee zodat je nog meer bespaart op de uitstapjes die je boekt via de site.

Spel in koffiebar

Bezoek een knus barretje, zo'n eentje waar ze nog een echte openhaard hebben branden. In veel van zulke barretjes hebben ze spelletjes liggen, maar je kunt er natuurlijk ook een mee van huis nemen. Onder het genot van een kop warme chocomel lekker potje scrabbelen, monopoly of 30 seconds spelen, een perfect uitstapje als je het ons vraagt!

IJssculpturen

Dit jaar is er een groot ijssculptuurfestival opgezet naast de Amsterdam Arena. In een grote vrieshal van 3000 m² (-10°C) kom je ogen en oren tekort. Er zijn allemaal themawerelden uit het ijs gehakt en meer dan 100 ijssculpturen. Van beroemde popsterren tot befaamde muzieksteden. Je kunt het bezoeken t/m 5 februari 2017. Wedden dat jullie in de winterse stemming komen?! Wat is jouw favoriete activiteit in het winterseizoen?

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën