1 min

Single survival tips voor december

1 min
Herken jij het gevoel dat je in december extra wordt geconfronteerd met jouw vrijgezellenbestaan? Het plekje naast je aan het kerstdiner dat wordt opgevuld door de hond, de zoete stelletjes die voorbij glijden over de ijsbaan en jawel, nog steeds een enkel jouw naam onder de kerstkaart. Maar het hoeft niet erg te zijn om ook de twaalfde maand van het jaar vrijgezel te zijn. Met deze survival tips wordt het namelijk echt geen lonely Christmas!

Feestje hier, feestje daar

December staat namelijk bol van de leukste feestjes die jij samen met je vriendinnen af kan lopen! Verzamel je leukste (vrijgezelle) vriendinnen extra vaak om je heen en plan wat feestje vooruit. Vooral kerstavond staat in de meeste steden bekend als een van de leukste stapavonden van het jaar. Of maak in je gekste outfit het plaatselijke Foute Kerstfeest onveilig. Lachen!

Vermijd mierzoete situaties (op de beeldbuis)

Kijk, in december viert liefde hoogtij. De sfeer laat nou eenmaal niemand koud. Ben jij de kleffe stelletjes zat? Laat Robert ten Brink dan met kerstavond voor wat het is (dat kijk je in januari wel weer terug) en zeg Bridget Jones gedag. Ga vooral niet in je eentje met een glas wijn en een chocoladereep zitten sippen op de bank!

Winterse activiteiten

December is juist de maand om leuke dingen te ondernemen! (Ja, die vriendinnen zijn extra belangrijk deze maand!) Dus plan dat dagje naar de kerstmarkt (en combineer het met een dagje shoppen, hallo mooie collecties!), gooi er wat glühwijn tegenaan, ga naar de bioscoop of een rondje schaatsen (op goed geluk)!

Merry Christmas

‘Want niemand mag met kerst alleen zijn’... ach, waarom niet? Kerstavond dans je de sterren boven de kerststal, op 1e kerstdag kom jij langzaam bij met een vers geperste jus onder de kerstboom, waarna je je mooiste jurk aantrekt en aanschuift aan het kerstdiner bij familie. Of vrienden. Scheelt weer afwas. Zo lang je maar niet naast die ene oom gaat zitten die keer op keer vraagt waarom je nog vrijgezel bent (waarom zijn bananen krom?).

Happy new year

Omring je op de laatste dag van het jaar met je fijnste vrienden (en/of familie) en haal de leukste herinneringen van het afgelopen jaar met elkaar op. En dat eenzame momentje om 00.00u voorkom je door bij je single beste vriendin in te haken. Terwijl je aan je champie nipt en aftelt tot het nieuwe jaar zal het nog wel door je hoofd schieten wat een top jaar het was. En dat je komend jaar weer net zo’n feestje gaat maken. Happy new year to you! _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!
Reacties
Categorieën