Happy singles
Happy singles
1 min

Single versus relatie: de pros en cons

1 min

Als single denk je maar al te vaak hoe het zou zijn om een relatie te hebben, maar wil je het ook echt? Eigenlijk besef je je dat je het niet zo goed weet. Wat brengt je zo aan het twijfelen? Wij zetten de voor- en nadelen op een rijtje, zodat je twijfel wellicht verdwijnt!

Agenda

Hoe dan? Denk jij…Want je hebt toch helemaal geen tijd voor een relatie? Jouw agenda is namelijk elke week bomvol met etentjes en feestjes. En waarom is die agenda bomvol? Juist, omdat je geen rekening hoeft te houden met iemand. En dit bevalt jou prima.

Seks

Als single heb je ook je behoeftes. En soms is het knap lastig om hier iemand voor te zoeken. Als je een relatie hebt, is dit een stuk makkelijker en kun je je helemaal uitleven op dit gebied met je lover.

Avondje niks

Als single voel je toch vaak een beetje druk om leuke dingen te moeten doen in het weekend. Mensen verwachten namelijk niet dat je in je eentje op de bank gaat zitten. Maar jij vindt dit oh zo heerlijk. Lekker in je huispak met een glaasje wijn en een kaasje. Tsja dan zou het natuurlijk veel romantischer zijn als je dit moment kunt delen met iemand en dan kun je je ook nog eens verantwoorden naar de buitenwereld!

Zomer

De zomer staat voor de deur en dat is HET single seizoen! Lekker op een terrasje hangen tot s’ avonds laat of naar dat leuke festival. Als single ben je vrij in je doen en laten en dat is in de zomer wel heel fijn. Echt heel fijn!

Familie

Uit eten met de familie! Heel gezellig, maar altijd weer even een besefmomentje dat jij nog alleen bent. Je vindt het namelijk nu wel eens tijd worden om je hunk te kunnen showen aan je familie. En als het goed is, is het ook makkelijker voor de tafelverdeling met een even aantal. Je kijkt nu al uit naar de kerst! Of niet? Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat jij happy bent! En of dat nou als single is of samen met iemand, die keuze is helemaal aan jou! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën