1 min

Thessa: Voor het eerst niet meer single

1 min
Een tijdje geleden ben ik begonnen als single blogger bij FleurFlirt.nl. Een super leuk nieuw avontuur! En iets wat ik altijd met veel plezier heb gedaan; jullie vermaken met mijn rampzalige vrijgezelle leven. Want man oh man wat heb ik een hoop meegemaakt!

Visueel cirkeltje

Ik heb er heel erg van genoten, van het single zijn, vooral de laatste tijd. Dat duurde overigens ook wel een tijdje hoor. Want single zijn is ook niet altijd even gemakkelijk. Langdurig single zijn maakt je namelijk onzeker. En onzekerheid maakt je weer minder aantrekkelijk voor het andere geslacht. Waardoor je dus in een visueel cirkeltje terecht komt waarin je eigenlijk niet in wilt zitten. Want je wilt een leuke relatie, net zoals iedereen. Verliefd zijn, lief hebben, delen. En al het anders moois wat de liefde met zich meebrengt. Want er is tenslotte eigenlijk niks mooiers in het leven?

En dan wordt het ineens leuk

Maar als je dan eenmaal die onzekerheid aan de kant kunt zetten, en echt gelooft dat je leuk genoeg bent voor een relatie -want dat ben je, echt, geloof me- dan wordt single zijn ineens heel erg leuk. Dan ga je openstaan voor nieuwe contacten, je wordt ineens benaderbaar voor het andere geslacht. En je flirt met alles en iedereen om je heen. Eén nadeel alleen; als single zijn echt heel leuk wordt dan staat een relatie vaak om de hoek te wachten. Zo ook in mijn geval. Na pak en beet een jaar of vijf, waarvan ik het laatste half jaar echt happy single was, heb ik dan een leuke relatie gevonden. Nu is alleen de vraag blijf ik bloggen voor FleurFlirt? En op welke manier dan? Want single ben ik natuurlijk niet meer.

Het avontuur dat relatie heet

Nu wil ik jullie graag meenemen in mijn nieuwe avontuur. Het avontuur dat een nieuwe relatie heet. Of wat eigenlijk mijn allereerste relatie heet. Want echt een serieuze relatie heb ik nog nooit gehad. Zo’n relatie waarin je zijn ouders gaat ontmoeten. En waarin je de sleutel van zijn huis krijgt. Zo’n relatie waarin je voor het eerst zonder make-up naast hem wakker wordt en een scheetje laat in elkaars bijzijn. Zo’n relatie heb ik dus nog nooit gehad noch kaas van gegeten. Dus welkom in het leven van een ervaren single girl die zich met veel liefde in haar nieuwe avontuur gaat storten. Tot over twee weken!

XOXO Thessa

_________________________________ Lees hier alle blogs van Thessa!
Reacties
Categorieën