2 min

Thessa: Mijn Mr. Grey

2 min
Mr. Grey werkt net als ik in de media en we liepen elkaar tegen het lijf op een première. Ik was meteen onder de indruk van hem; hij was lang, had licht blauwe ogen, gemillimeterd haar en een drie dagen baardje...

Your number, please?!

Na een casual praatje wisselde we telefoonnummers uit om vervolgens dezelfde avond nog tot diep in de nacht met elkaar te bellen. Dat we een enorme klik met elkaar hadden was meteen duidelijk, we konden goed met elkaar praten, we hadden veel overeenkomsten en hadden een beetje hetzelfde leven. Wat erg bijzonder was want niet veel mannen begrijpen mijn onregelmatige werktijden.

Onverklaarbare chemie

Het voelde goed, vanaf de eerste seconde. We raakten niet uitgepraat en wilden alles van elkaar weten. Er was een soort van chemie tussen ons die onverklaarbaar was. Tegen mij vriendinnen zei ik al heel voorzichtig dat dit hem wel eens kon zijn. Al snel volgde onze eerste echte date. We spraken af in een cafeetje in de buurt. Om daar vervolgens weer uren te kletsen en in elkaars ogen te kijken. Tot sluitingstijd bleven we zitten en we namen afscheid in de parkeergarage. Drie zoenen, een kus op m’n voorhoofd en een omhelzing. Daar moest ik het blijkbaar mee doen op onze eerste date.

Liefde op het eerste gezicht

In de auto naar huis kreeg ik wel een smsje met de vraag of ik geloofde in liefde op het eerste gezicht? Zou dit het dan zijn? Die onverklaarbare aantrekkingskracht tussen ons? Een tweede date stond dus ook al snel in de agenda. Helaas was het moeilijker dan we dachten om elkaar weer te zien met onze onregelmatige schema’s. Hij kreeg een lastminute klus, en de dagen daarna moest ik gewoon make-up-en bij de voorstelling waar ik toen werkte. Daarna werd er een collega van hem ziek en kreeg hij een mega klus in het buitenland. Toen hij terug kwam had ik net een nieuwe productie binnengehaald and last but not least had hij zich verslapen op koffie date. Het was ons blijkbaar niet gegund om elkaar te zien en dat frustreerde ons enorm.

"I wanna have your babies"

We verloren elkaar uit het oog, maar vonden een paar maanden later toch de weg naar elkaar weer terug. Niet veel later nadat we het contact weer hadden opgepakt zat ik in de auto op weg naar Amsterdam voor een drankje. Heel nieuwsgierig of “het” er nog steeds was tussen ons, maar daar was geen twijfel over mogelijk. De vonken sprongen er weer vanaf! Deze keer konden we echter niet met onze handen van elkaar afblijven en zaten uren lang in een cafeetje op het Museumplein aan elkaar te plukken. Er werd gesproken over kinderen en mijn eierstokken begonnen spontaan te klapperen. Ik wist niet wat me overkwam, ik wilde namelijk helemaal geen kinderen maar op een of andere manier wou ik dat nu wel met hem. Bij het afscheid kwam dan eindelijk de lang verwachte eerste zoen, want daar waren we natuurlijk nog niet aan toe gekomen. Nou en die viel me toch een partijtje tegen! Beetje te ruig en wild naar mijn mening. Maar ja, een eerste zoen is altijd onwennig en ik ging alsnog met vlinders in m’n buik naar huis. In de auto kwam het nummer van Natascha Bedingfield – I wanna have your babies - voorbij en ik moest hardop lachen. Was dit dan onze tijd?

Mr. Grey it is!

Enkele dagen later kwam hij een “filmpje kijken”. Na uren lang liggen zoelen, kroelen en strelen fluisterde hij zachtjes in mijn oor hij of ik de boeken 50 tinten grijs had gelezen. Voor ik het wist sprong hij uit mijn bed en trok hij z’n kleren uit. Daar stond hij dan in z’n latex SM pakje. Als klap op de vuurpijl haalde hij ook nog een zweepje uit z’n zak. De man met wie ik zoveel overeenkomsten had bleek ineens een hele andere seksuele voorkeur te hebben. Eentje waar ik totaal niet van gediend was. Ik heb hem verzocht z’n kleren weer aan te trekken en mijn huis te verlaten met de boodschap dat ik het boek toch spannender vond dan the real life version. Bye Bye Mr. Grey, from now on I prefer the vanilla version.

XOXO Thessa

_________________________________ Lees hier alle blogs van Thessa!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën