2 min

Thessa: What happens in Turkey, stays in Turkey!

2 min
What happens in Vegas stays in Vegas. Dat geldt ook zeker voor mijn vakantie in Turkije.

Hammam

Samen met mijn beste vriendin had ik een reis gewonnen. En aangezien de vakantie ons niks ging kosten hadden we het plan ons zelf flink te verwennen met verschillende behandelingen in de Hammam van ons hotel. Dat was ook letterlijk het eerste wat we deden toen we aankwamen. Onderhandelen met de goddelijke eigenaar van de Hammam. We boekten een vierdaagse treatment met allerlei verschillende massages en konden niet wachten tot we op de behandeltafel lagen. Niet wetende wat komen ging.

Deniz

Deniz, de handsome eigenaar was duidelijk way out of my league. Hij was knap, altijd goed gekleed, strak in pak, goddelijk afgetraind lijf en een netjes getrimd baardje met bijbehorend kapsel. Een echte Turkse god! Elke vrouw in het hotel draaide haar hoofd om als hij voorbij kwam. En ik, ook ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Jammer genoeg, of eigenlijk misschien wel goed ook, deed hij zelf geen massages. Want hoe ongemakkelijk is het als je je masseur aantrekkelijk vind? Dan kan je je toch niet ontspannen?

Full body massage

In de wachtkamer wachtte ik op mijn eerste behandeling en ik werd opgehaald door mijn masseur. Gelukkig totaal niet mijn type! 60 minuten lang genoot ik van mijn heerlijke full body massage. Mijn masseur legde een handdoek om me heen, dimde het licht en zei dat hij over 5 min. weer terug zou komen. Nog heerlijk nagenietend lag ik weg te doezelen toen de deur van de behandelkamer weer open ging. Iemand pakte mijn voeten beet en begon mij opnieuw te masseren, langs mijn kuiten, boven benen, rug, naar mijn schouders en mijn nek. Huh? What the f. is happing here? Ik opende mijn ogen en keek door de opening van de massage tafel. Tot mijn grote schrik zag ik niet de slippers van mijn masseur…maar de schoenen van Deniz.

“Wake up sleepy head”

Holy S. Dit ga je niet menen! Wat doet hij hier? Hier bij mij? In deze massage kamer? Maar echt tijd om daar bij stil te staan kreeg ik niet: “Wake up sleepy head” fluisterde hij in mijn oor. Ik tilde mijn hoofd op en keek recht in zijn goddelijke licht blauwe ogen. Nou daar lag ik dan hoor, op m’n charmantst. Ongemake-upt, half naakt en met massage olie in mijn haar. Of ik een drankje met hem wou drinken, diezelfde avond nog. Duh, en of ik dat wou! Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd en daarna op mijn mond. We spraken af dat ik na sluitingstijd naar de Hammam zou komen en dat we vanuit daar samen naar de stad zouden gaan.

Die avond...

s ‘Avonds maakte ik me klaar voor mijn hot date met Mr. Handsome en met een bonzend hart liep ik richting de Hammam. Het was er helemaal donker en ik opende de gesloten deuren. Er lag een pad van rozenblaadjes en kaarsjes voor mij klaar. Romantiek ten top! Vanuit het donker kwam hij aangelopen. In het kaarslicht zag hij er nog goddelijker uit! Met een ontbloot bovenlijf en enkel gehuld in een witte linnen broek (die zo lekker nonchalant op z’n heupen hing) pakte hij mijn hand en nam me mee de sauna in… What happens in Turkey, stay’s in Turkey.

XOXO Thessa

  _________________________________ Lees hier alle blogs van Thessa!

Foto: Flickr - Nick Webb

Reacties
Categorieën