1 min

Thessa: Daar zat ik dan, in mijn mooiste jurkje!

1 min
Een tijdje geleden ging ik stappen met single girlfriend Eva. Eva is één van mijn beste vriendinnetjes en gelukkig ook single. Dat schept een band tussen al onze vriendinnen die inmiddels wel gesetteld zijn kan ik je vertellen. Op een mooie zomeravond besloten we een drankje te drinken op een van de drukste pleinen in Den Haag.

Niks, nada, noppes!

Nou daar gingen we dan hoor, helemaal opgetut en ready voor alle vrijgezelle mannen die we wel even gingen ‘versieren’. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen… Er gebeurde helemaal niks, nada, noppes! Daar zaten we dan in onze mooiste outfit met onze gestifte lippen aan een wijntje te sippen. Geen leuke man in de verste verte te bekennen. Alleen maar verliefde stelletjes, double dates, groepjes vriendinnen en veel te jonge dronken studenten. Niks voor ons bij dus! Dus na een paar uurtjes dropen we weer af naar huis. Klaar om naar bed te gaan.

Sjans bij het stoplicht

Ik zette Eva af bij haar appartement en reed alleen verder naar huis. Naast mij reed een Volkswagen Golf met twee knappe, iets wat te jonge jongens. Nou ben ik niet vies van een ‘wie trekt er het eerste op bij het stoplicht’ wedstrijdje. Dus toen het stoplicht op groen sprong gaf ik gas en was ik als eerste weg. Ha! Dat hadden deze twee knaapjes niet zien aankomen en ze zetten de achtervolging in.

Wat... nats?!

Eenmaal aangekomen bij het volgende stoplicht gebaarde ze dat ik mijn raampje open moest doen. “Waar ga je heen?”, vroegen ze. “Naar huis”, antwoordde ik. “Naar huis….? Ga je niet nog even met ons mee dan?” “Waar gaan jullie heen dan?” vroeg ik verbaasd. “Wij gaan nog even richting het strand. Jij ziet er wel gezellig uit en we zijn nog op zoek naar wat nats”. Mijn ogen rolde nog net niet uit mijn oogkassen en ik moest stiekem heel hard lachen. Gelukkig ben ik niet snel op mijn mondje gevallen en ik antwoordde: “Nou dan zijn jullie aan het strand aan het goede adres. Daar heb je namelijk een zee en die is me toch een partijtje nat!” Het stoplicht sprong op groen, ik gaf gas en zag de jongens in mijn achteruitkijkspiegel in een deuk liggen.

XOXO Thessa

  _________________________________ Lees hier alle blogs van Thessa!

Foto: Shutterstock - Kaponia Aliaksei

Reacties
Categorieën