1 min

Thessa: The new single girl in town!

1 min
Aan mij de eer om Single Suus op te volgen. Mijn naam is Thessa, The new single girl in town! Vorige week voor de derde keer 25 geworden. Ouder worden freaks me out en 30 is my scary age. Dus zolang ik nog voor 25 door kan, maak ik daar gebruik van.

"Alle tijd meid"

In mijn omgeving hoor ik nog steeds mensen zeggen “Oh maar je bent nog hartstikke jong! Alle tijd meid!” Dat zeiden ze ook toen ik 18 was en single…Toen had ik inderdaad nog alle tijd om een leuke vent te vinden. Maar nu begint de biologische klok toch echt wel te tikken. Of ik ooit kinderen wil weet ik eigenlijk nog niet, maar als ik ze wil, wil ik ze eigenlijk wel voor m’n 30ste. En die 30 komt nu langzamerhand steeds dichterbij. Bij mijn werkzaamheden als allround make-up artist voor tv & film hebben wij de term ‘over the hill’. Als we ‘over the hill’ zijn, zijn we op de helft van de draaiperiode en dan hebben we een over the hill party. Ik besefte me laatst dat ik nu ook over the hill ben, 26 was namelijk nog erg dichtbij de 25. Maar 27 neigt toch echt meer richting de 30 (auw). En dat is wat mij betreft alles behalve een feestje waard. Al hoewel ik het natuurlijk wel heb gevierd met een leuk groepje vrienden.

"Voor je het weet loop jij ook achter de kinderwagen"

Laatst kwam ik trouwens een oude vlam van me tegen en we raakte wat aan de praat. Allan en ik kennen elkaar al heel wat jaartjes. Ik was geloof ik 16 toen hij voor mijn vader ging werken en ik had meteen een zwak voor hem. Hij had toen der tijd natuurlijk een vriendin. Want in mijn geval zijn alle mannen die ik leuk vind bezet of homo...of allebei. Dat Allan en ik elkaar behoorlijk leuk vonden was meteen duidelijk. We kletsen uren achter elkaar en hadden dagelijks contact. Zijn relatie ging op een gegeven moment over maar ook toen gebeurde er niks tussen ons. Ik was namelijk de dochter van de baas en dat was not done in zijn ogen. Toen hij op een geven moment niet meer voor mijn vader werkte hebben we geprobeerd om te daten met elkaar. Maar dit werkte op één of andere manier gewoon niet. He chickened out every time we had a date. De vlam doofde en we gingen allebei door met ons leven. Allan woont inmiddels bij mij in de straat, samen met zijn nieuwe vriendin. Ze hebben sinds kort samen een kleine meid. En hij was met z’n dochtertje aan het wandelen toen hij tegen mij riep: “Voor je het weet loop jij ook achter de kinderwagen” Hij weet blijkbaar iets wat ik nog niet weet...

XOXO Thessa

  _________________________________ Lees hier alle blogs van Thessa!  

Foto: Flickr - Joe Jukes

Reacties
Categorieën