1 min

Thessa: Over mijn relatie en scheetjes enzo

1 min
De hele status; ‘in een relatie’ is nieuw voor mij. Nooit eerder heb ik ooit een echte relatie gehad. Dus alles van meeting the parents tot een scheetje laten in elkaars bijzijn is mij nog niet zo bekend.

Je eerste scheetje is onvermijdelijk

En vandaag wil ik het met jullie over dat laatste hebben. Want als je op een gegeven moment veel bij elkaar bent is dat gevreesde moment ‘je eerste scheetje in zijn bijzijn laten’ onvermijdelijk. En misschien is het ook wel typisch een vrouwen issue hoor, want mooie meisjes poepen niet. Mannen hebben hier denk ik veel minder moeite mee. Maar ik heb meteen korte metten gemaakt met dit obstakel. Want dit mooie meisje poept wel! En... ze laat ook wel eens een scheetje.

Het alternatief is buikpijn hebben

Met de quote van Rumag in mijn achterhoofd; ‘In een nieuwe relatie heb ik altijd buikpijn. Niet van de vlinders ofzo, maar van het scheetjes inhouden’ heb ik vriendlief vriendelijk verzocht om een scheetje te laten in mijn bijzijn. Hij gaf namelijk aan buikpijn te hebben vanwege lucht in zijn buik. Want ik dacht, als hij nou de eerste stap zet hierin kan ik gewoon volgen. En dan kan ik zonder enige gêne mijn eerste scheetje laten in zijn bijzijn.

Cubaans diner

Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels zijn we zo ver dat we zonder enige schaamte na een uitgebreid Cubaans diner (inclusief véél zwarte bonen) naast elkaar in bed scheetjes liggen te laten. We hebben dan de grootste lol samen (want dat vriendje van mij die kan er wat van). Wel moet ik altijd nog aankondigen dat ik een scheetje moet laten. Alsof het dan minder erg is ofzo. Maar zonder dat kan ik het echt niet. Dat zal waarschijnlijk ook vanzelf wel slijten…hoop ik dan maar.

XOXO Thessa

_________________________________ Lees hier alle blogs van Thessa!

Foto: Shutterstock - Pressmaster

Reacties
Categorieën