Tussen de lakens
Tussen de lakens
3 min

Vraag het de man: Speeltjes in bed, hoe denkt hij erover?

3 min
Onlangs zijn we onze nieuwe rubriek 'vraag het de man' gestart. De vorige keer spraken we met Michiel over de vraag 'hoe houd je je seksleven spannend'. Deze keer willen we specifiek weten hoe mannen denken over het gebruik van speeltjes in bed. Vinden zij dat leuk of ook een beetje ongemakkelijk? En wanneer begin je daarmee? We vroegen het Wouter!

In gesprek met Wouter

Wouter is 29 jaar, werkt als consultant en heeft 2 jaar een vriendin. Ze hebben plannen om te gaan samenwonen, maar wonen nu nog ieder apart in Utrecht. Ze zien elkaar elk weekend, dan slapen ze ook bij elkaar en doordeweeks meestal ook 1 of 2 nachten. >> Vind jij speeltjes in bed een goede manier om je seksleven een boost te geven? Speeltjes in bed, ja.. ik denk zeker dat dat een goede manier kan zijn. Volgens mij is het belangrijk om samen met je vriendin te kijken waar je beide behoefte aan hebt. Dat kan bij de één een toevoeging van een vibrator of andere speeltjes zijn, de ander gaat voor een tepelpiercing of parenclub. Ik noem maar wat. En zo heb je natuurlijk ook de stellen die hun hele leven niks extra's doen, die houden het bij de magic van de handen. Je moet het toch samen leuk houden en wat daarvoor nodig is moet je als koppel gedurende de jaren uitzoeken. >> Hoe is dat voor jullie? Jullie zijn natuurlijk nog geen jaren bij elkaar... Dat klopt, nu 2 jaar. Maar daar hangt toch geen tijdschema aan? Ik ken vrienden die al binnen een jaar van alles uit de kast halen hoor. >> Tell me more! Nou komen de juicy stories hoor. Ik heb een vriend die nooit zoveel meisjes heeft gehad, hij is een wat rustiger en afwachtend type. Tot hij een jaar geleden zijn huidige vriendin ontdekte, die lust er wel pap van! Die heeft hem letterlijk alle hoeken van de kamer laten zien en een libido waar menig man jaloers op zou zijn. Ik weet de details niet, maar wel dat haar lade vol ligt met vibrators, zweepjes, blinddoeken en dat soort dingen. En dat ze daar enthousiast gebruik van maken! >> En hoe zit dat bij jou dan? Ik vind het in de eerste jaren goed uit te houden samen op de natuurlijke weg. Als je verliefd bent is alles nog leuk en ben je al druk om te kijken wat de ander fijn vindt. Daarin zijn ook al allerlei gradaties in te behalen. Ik vind het een leuke zoektocht om te ontdekken wat voor type bedpartner mijn vriendin is.

“Ik vind het een leuke zoektocht om te ontdekken wat voor type bedpartner mijn vriendin is"

  >> Oke, en als jullie een keer toys willen gebruiken, kun je je voorstellen dat je iets voor de man zou aanschaffen? Specifiek voor de man? Ik zou eerst denken aan iets voor ons samen, zoals handboeien of een vibrator ofzo. Dat laatste is handig als ik ben klaargekomen maar mijn vriendin nog niet. Die van mij weigert dan dienst, terwijl ik met alle liefde de seks nog even wilt verlengen. Het is toch wel leuk als je beide kunt klaarkomen, de kerst op de taart. Dan kan een vibrator of iets in die richting bijvoorbeeld goed van pas komen. Maar welke toys zijn er specifiek voor mannen dan? >> Je hebt bijvoorbeeld een fleshlight -ik laat hem een plaatje zien- Hij lacht. Nee, dat is niet het eerste waar ik aan zou denken. Maar goed, waarom niet? Als je dingen gaat aanschaffen is het wel zo leuk om iets te kopen voor beide partijen toch? Zo houd je het over en weer spannend. Ik hoor van die vriend van mij ook goede verhalen over al die dingen die zij gebruiken, hij heeft het dan over een 'erotische avond'. Dat klinkt wel goed, toch? Misschien dat mijn vriendin en ik in die zin meer op safe spelen en voor het vertrouwde riedeltje gaan. Ja, nu ik er over nadenk moet ik dit misschien toch eens aan haar voorleggen. Het lijkt me best leuk om eens iets te proberen. Ik ben blijven hangen in de ribbeltjes condoom, dat is toch wel een beetje 90's.. >> Ja, waarom niet? Je kunt altijd experimenteren toch?! Als je iets voor jullie samen zoekt kun je eens bij de koppeltoys kijken. Daar heb je speeltjes waar je samen tegelijkertijd gebruik van kunt maken. Oh, dat lijkt me een goed om mee te beginnen. Dan is het toch meer een gezamenlijke ervaring, dat lijkt me nu nog wel leuk. Natuurlijk is het ook een uitdaging om haar te verwennen, maar dat kan ook in een latere fase. Ik denk dat als je hiermee begint dat het het leukst is om het samen op te bouwen, ik ga eens kijken.   Logo_Pabo

Op zoek naar een nieuwe ervaring? Join the experience!

Of je nu je relatie gezond wilt blijven houden, een stapje verder durft te gaan in je liefdesleven of jezelf ultiem vrouwelijk en sexy wil laten voelen...Pabo biedt je een webshop vol prachtige lingerie, unieke lovetoys en spannende mode. Come visit us @ www.pabo.nl and join the experience!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën