Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Winnen! Deze Magic Massager t.w.v. € 119,95 en bekend van Sex and the City!

1 min

Opgelet ladies, we mogen vandaag namens Sexshop City een hele toffe winactie uitzetten. Deze week kun je de Europe magic wand massager winnen met een waarde van €119,95! Lees gauw verder wat het is en hoe je deze kunt winnen!

Hoe werkt deze bijzondere vibrator?europe-wand-massager

De Hitachi Magic Wand bestaat al zo’n 40 jaar en was in eerste instantie bestemd als lichaams massager, maar is daarna vooral bekend geworden als clitoris stimulator. Het is dé bestseller onder de seksspeeltjes voor vrouwen op de Amerikaanse markt en is zelfs te zien geweest in Sex and the City’. De wand massager die wij mogen verloten is het zusje van de Hitachi en is speciaal aangepast aan de Europese markt en stroomvoorzieningen. Je kunt hem voor zowel je lichaam als je intieme delen gebruiken dus uiterst geschikt voor quality time met jezelf of voor een uitgebreid voorspel met je partner.

Wat doet de wand massager?

- Geschikt voor massage van het lichaam - Door extra siliconen opzetstukjes zeer geschikt voor stimulatie van de intieme delen - De vibrator is voorzien van 6 diepe, kalmerende vibraties - Extra lang snoer voor meer bewegingsvrijheid en spontaniteit

Hoe kun je winnen?

De winactie is inmiddels afgelopen. Bedankt voor alle enthousiaste reacties, de winnaar is bekend. Lieke, jij hebt gewonnen.. van harte gefeliciteerd! We sturen je een mail voor je adresgegevens en de Massager komt z.s.m. jouw kant op! Wil jij deze wand massager t.w.v. € 119,95- winnen? Dat kan! Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen en je bent direct in de running. Meedoen kan anoniem, op basis van je voornaam of nickname. Je e-mail adres moet je wel invullen zodat we de winnaar kunnen mailen, maar zal niet worden getoond. Meedoen kan t/m 20 oktober, daarna zal de winnaar d.m.v. loting bepaald worden.

Nieuwsgierig? Wil jij weten wat er nog meer op de markt is? Neem nog even een kijkje in deze webshop voor alle soorten vibrators die zij aanbieden!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën