Happy singles
Happy singles
1 min

Wie is de meest verleidelijke man van Nederland?

1 min
Nu Fifty Shades Darker weer in de bios draait, begint menig vrouwenhart sneller te kloppen. Want tja, Christian Grey, dan zeg je ook wel wat. Hij is knap, charismatisch en de ultieme verleider. Helaas voor ons woont dit hapje wel heel ver weg, dus moeten wij het slechts met de beelden doen. Maar niet voor lang! Want daar heeft het de koningin van het verleiden Christine Le Duc namelijk iets op bedacht!

De Nederlandse Christian Grey

Knappe mannen wonen natuurlijk niet alleen in het buitenland. Dat er in Nederland een hoop verleidelijke exemplaren rondlopen, staat als een paal boven water. Dus waarom brengen we deze mannen niet bij elkaar en maken we er een verhitte wedstrijd van, dachten ze. En wij juichen dit natuurlijk alleen maar toe! Wie wordt de meest verleidelijke man van Nederland? De zoektocht is begonnen!

Meedoen is simpel

Alle vrouwen kunnen een foto uploaden van bijvoorbeeld hun partner, buurjongen, broer, zoon, vriend of collega op demeestverleidelijkeman.nl en een berichtje achter laten waarom hij dé meest verleidelijke man van Nederland is! Of ben jij zelf die aantrekkelijke man? Dan kun je natuurlijk ook jezelf opgeven! Je kunt je vanaf nu tot 28 februari aanmelden en vanaf 1 maart kan er op de mannen gestemd worden. En vergeet niet 17 maart te omcirkelen in je agenda, want dan wordt de winnaar bekend gemaakt. Wij zitten klaar!

Prijzen

Ben of ken jij die ene aantrekkelijke man en wil je een gooi doen naar de titel? Wij zeggen doen! De winnaar wint namelijk een all-inclusive reis naar Ibiza voor 2 personen (yasss!) én wordt gefotografeerd door ons eigen topmodel en fotograaf Kim Feenstra. Hoe gaaf is dat? Wil je alvast smullen en kijken welke knappe mannen zich tot nu toe ingeschreven hebben?! Neem dan hier een kijkje! prijzen logo-christine-le-duc

Foto: Kim Feenstra

Reacties
Categorieën