Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

10 seksblunders die iedereen herkent

1 min
We hebben allemaal wel eens te maken gehad seksblunders die je liever voor jezelf houdt. Wellicht ongemakkelijk op dat moment, maar we hopen dat je er later toch stiekem om moet gniffelen. We zijn tenslotte allemaal gewoon mensen! Ben jij ook wel eens in onderstaande situaties beland?

1. Scheetje

Misschien wel de blunder waar het meest over gesproken wordt. Je ligt met je kersverse vlam in bed en je voelt het al aankomen… dat kleine luchtbelletje dat je darmen uit moet. Je wilt het zo graag inhouden, maar je weet dat dat niet haalbaar is. Nu maar hopen dat hij zo in het moment opgaat dat hij niets hoort of ruikt!

2. Hij weet het plekje niet te vinden

Awkward, dat je met die nieuwe scharrel in bed belandt en totaal niet opgewonden wordt omdat hij de juiste spots niet weet te vinden. Ga je hem helpen of laat je het gewoon bij die ene nacht?

3. Visite

Dat moment dat je net lekker bezig bent en je zus, huisgenoot of een andere verdwaalde gast binnen komt zetten. Wel eens meegemaakt? Ongemakkelijk voor beide partijen!

4. Ringsteken met de Nuvaring

Voor alle vrouwen die de Nuvaring gebruiken zal het heel herkenbaar zijn dat het altijd onhandig is tijdens de seks. Haal je hem er vooraf uit, verlies je hem halverwege of wordt het ringsteken?

5. Zijn kwakje

Jullie zijn helemaal los en jullie wanen je in een andere wereld tot het moment dat hij klaarkomt en het vergeet aan te geven. Zo kan zijn sperma zomaar onverwachts in je gezicht terechtkomen. Welcome back.

6. Heup schiet op slot

Ben je helemaal in de mood, voel je dat ineens je heup op slot schiet! Auw. Er zit niks anders op dan je in allerlei bochten te wringen om hem er weer uit te krijgen..

7. Verkeerde gedachten

Soms lukt het gewoon even niet om je helemaal te ontspannen. Stiekem gaan je gedachten dan naar je boodschappenlijstje, Candy Crush of je werk. Eigenlijk best gênant en beter hou je dat voor jezelf.

8. Vaginale geluiden

Als je echt actieve seks hebt, dan kan het zijn dat er bij het stoten lucht in de vagina komt. En wat er in gaat, moet er ook weer uit. Dan kan resulteren in vaginale scheetjes, toch een beetje ongemakkelijk.

9. Slaap

Terwijl hij jou heerlijk aan het verwennen is, voel jij jezelf wegzakken. Of je nou te hard gewerkt hebt of teveel alcohol gedronken hebt, niet echt charmant!

10. Tellie

Terwijl je telefoon niet binnen handbereik ligt, gaat deze continu af en krijg je aan de lopende band appjes binnen. Erg afleidend en stiekem begin je ook wel nieuwsgierig te worden wat er zo belangrijk is...   Wat is jouw meest gênante seksblunder? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto - Shutterstock Mayer George

Reacties
Categorieën