Happy singles
Happy singles
1 min

Tinderen in real life

1 min
Tinder is hot en Tinder blijft vernieuwen! Maar wist jij al dat je in het echt eigenlijk ook stiekem al een tijdje Tindert? Onbewust veeg jij namelijk de hele straat schoon. De één naar rechts en de ander naar links. Kom er achter of jij ook real life Tindert!

Vleeskeuring

Tinder wordt ook wel DE vleeskeuring genoemd. Helemaal niet raar vinden wij, want je doet dit namelijk zelf ook als je op straat loopt of in de kroeg zit. Iedereen kijkt als eerste naar het uiterlijk toch? En als die lelijkerd je aankijkt veeg je hem het liefst van je netvlies. Juist ja, naar links dus. Maar andersom zou je dat lekkertje wel een hartje oftewel een like willen geven, zodat hij dit ook doorheeft. Tinder is dus helemaal niet zo een gekke vleeskeuring.

Meer zien

Je ziet hem staan, maar hij staat nog iets te ver weg van je om hem goed te kunnen ‘ keuren’ dus ga je wat dichterbij hem staan en observeer je hem van meerdere kanten. Zoals je op Tinder meer foto’s gaat bekijken, omdat de eerste je wel aanspreekt, ga je in real life om hem heen draaien zodat je juist ja…meer ziet van hem.

Slechte opening

Op Tinder kun je op je ‘homepage’ onder je eerste foto een leuk tekstje zetten. Mannen doen dit in de hoop jou al met die zin in te kunnen palmen en precies hetzelfde doen zij in real life met hun openingszin. Nou werkelijk waar, real life is deze soms net zo slecht als op Tinder.

Only seks

Je komt een leuke jongen tegen in de kroeg en hij biedt je een drankje aan. Vervolgens zitten jullie gezellig te kletsen, maar naar mate het gesprek vordert merk jij dat hij maar uit is op één ding. Waar is die ‘ veeg naar links’ knop of dat rode kruis denk jij…. En? Tinder jij ook wel eens in real life? Wel hè? Blijf dat ook vooral doen en veeg net zo lang tot je HEM hebt gevonden. Wij wensen je in ieder geval heel veel real life Tinder plezier! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal

Foto: Shutterstock - Edyta Pawlowska

Reacties
Categorieën