Happy singles
Happy singles
1 min

Let it Happn met de nieuwe dating-app!

1 min
Happn…al van gehoord? Happn wordt ook wel de nieuwe Tinder genoemd. Het is dus inderdaad een datingapp met inmiddels 220.000 Nederlandse gebruikers. Wij vertellen je hoe deze app werkt!

Profiel

Happn is gekoppeld aan je Facebook en dus neemt de app ook je Facebook profielfoto’s over. Deze kun je zelf wijzigen/verwijderen of je kunt gewoon foto’s vanaf je filmrol toevoegen aan je profiel. Daarnaast kun je ook invullen wat voor werk je doet, waar je dat doet en wat voor opleiding je hebt gedaan. Ook is er nog wat ruimte om iets leuks over jezelf te vertellen. Jouw profiel toont je voornaam en je leeftijd. Je kunt er ook nog voor kiezen om jouw Instagram account te koppelen aan je Happn profiel. Je kunt dus aardig wat info geven over jezelf! Let op; een beetje mysterieus blijven mag best hoor.

Voorkeuren

Net zoals bij Tinder kun je op Happn ook weer je voorkeuren aangeven voor man/vrouw en leeftijd. Je kunt hier niet kiezen voor man en vrouw en je kunt ook geen maximale kilometers instellen.

Kilometers

En waarom kun je geen maximale kilometers invullen? Omdat deze app gebaseerd is op het kruizen van elkaars pad. Heb je dus een pad gekruist met iemand, dan komt deze persoon in jouw ‘ resultatenlijst” op de home pagina te staan.

Vleeskeuring

En ook dan begint de vleeskeuring, want nu kun je jouw resultaten gaan bekijken en een like geven (hartje) of een dislike (kruisje). Als je voor het kruisje kiest, verdwijnt deze persoon uit je resultatenpagina.

Crush en Charm

Op Happn noemen ze het een crush als jullie een match zijn en dit zijn jullie dus als je elkaar beide een like hebt gegeven. Op dat moment kun je gaan chatten met elkaar. Als jij iemand hebt geliked en je hebt nog geen like terug, dan kun je ook een; Charm verzenden naar iemand. Eigenlijk even een soort hint van; ik vind je leuk!

Happn is hip

Happn is steeds populairder aan het worden en mensen die het gebruiken vinden dat de Happn-gebruikers leuker zijn dan de Tinder-gebruikers. Er is maar één manier om daar achter te komen; Ga ook Happnen ;-) En voor diegene die het al gebruiken; wat vinden jullie van Happn? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Bron: Iphoned

Reacties
Categorieën