Happy singles
Happy singles
1 min

Hier denk je aan tijdens je date; ja ook jij!

1 min
Je hebt een date gescoord en gaat er vol goede moed in. Voor je date denk je aan 10.000 dingen, maar ook tijdens je date gaat dat denken door. Waar denk jij nou allemaal aan? Wij zetten een aantal gedachten tijdens een date op een rij!

Uiterlijk

Je bestudeert uiteraard eerst zijn uiterlijk. Dé vleeskeuring in real life. Je denkt; hij is kleiner dan ik dacht. Hij draagt leuke kleding. Mooie ogen. Niet zo een mooi gebit. Lekkere kop met haar…..en zo blijft het maar door ratelen in je hoofd tijdens de date.

Dagelijks leven

Hoe zou hij zijn in het dagelijks leven denk jij? Als hij over zijn hobby’s vertelt, zit jij je tegelijkertijd te bedenken hoe hij eruit ziet in zijn voetbaloutfit en als hij het over zijn werk heeft, vraag jij je af hoe hij zich gedraagt op zijn werk.

Kleding

Wat zit er onder die kleding? Oops, ja je denkt daar toch echt aan..

Tussen de lakens

En na het; wat zit er onder die kleding vraag gaan je gedachtes nog iets verder, want; hoe zou hij in bed zijn? Yes! Dé vraag…en die blijft echt flink gonzen!

Wat hij denkt

Je vraagt je de hele tijd af wat hij denkt. Hoe zou hij jou vinden? Moet je je anders gedragen of vindt hij het oké? Stiekem wordt je best een beetje gek van jezelf.

Toekomst

Hoe zou ons leven er samen uitzien? Bij een leuke date, ga je hier al aan denken. Waar woont hij nu, waar woon jij nu, waar gaan JULLIE wonen? Je gedachtes zijn op dreef….en goed ook!

The End

Geven we elkaar weer drie kussen als we afscheid nemen of? Een date is en blijft spannend en dat we veel nadenken tijdens onze date is echt helemaal niet raar, maar laat het je date niet beïnvloeden. Geniet ervan en achteraf kun je altijd nog heeeeeeeel veeeeeeel nadenken. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën