Happy singles
Happy singles
1 min

Hoe zorg je ervoor dat hij met jou blijft appen?

1 min
Mannen zijn niet de beste appers en dat geven ze zelf ook maar al te graag toe, want dan hebben ze altijd een goede smoes om eronder uit te komen. Wij vrouwen daarentegen zijn er de beste in, vinden we zelf. Oké oké, we zijn verslaafd, maar goed dat geven we liever niet toe. Hoe zorg je er nou toch voor dat hij, die leuke man ja, met jou blijft appen en het nog een soort van leuk vinden gaat ook?

Vragen

Stel heel veel vragen, maar dan ook echt vragen die hij niet verwacht. Dus niet de standaard vraag; wat heb je gedaan vandaag?, maar; vertel eens; hoe zou jij jouw karakter omschrijven? KIJK; dan kan hij meteen even gaan nadenken over zichzelf.

Wedervraag

Als hij jou een leuke vraag stelt en je denkt hey dat wil ik ook wel van hem weten; stel de vraag dan terug. Maar zeg niet; en jij?, maar maak er even van; ik zou eigenlijk ook wel graag willen weten hoe dat bij jou zit? Dat vraagteken erachter is belangrijk, anders voelt hij niet de drang om te reageren.

Spelletje

Mannen houden wel van spelletjes, dus schotel hem eens een spelletje wit of rood, klein of groot, donker of licht, borsten of billen voor. Reken maar dat ie dat leuk vindt en je kunt nog conclusies trekken uit zijn antwoorden ook!

Romantiseer niet

Maak de appjes niet romantischer dan je bent. Mannen voelen hier weinig voor via de app. Je kunt best eens aangeven dat je dat leuk van hem vindt of je trots op hem bent als hij wat goeds heeft gedaan, maar hou het een beetje simpel. Anders heeft hij het gevoel dat hij buiten zijn comfortzone moet treden en ook romantisch naar jou moet appen.

Smiley’s

Overlaad hem niet met smiley’s. NEE, daar zijn mannen niet echt van. De lachende smiley en de knipoog willen ze nog wel eens gebruiken, maar daar houdt het wel mee op. En door niet overal een knipoog achter te zetten, kom je serieuzer over op ze.

Hallo?

Let op dames; mannen lezen eigenlijk altijd je appjes, maar reageren zeker niet meteen. Dat is gewoon zo, of we het nou leuk vinden of niet. Dus ga niet na een uur sturen; hallo? Waarom reageer je niet? Dat vinden ze namelijk echt niet tof. Als je het gevoel hebt dat hij je een paar dagen negeert, app hem dan vooral niet; waarom negeer je mij? Maar bel hem gewoon even op. Schrikt hij zeker van en hij zal dan zeker gaan appen waarom je hem belt. Moeten we nou echt zoveel rekening houden met die mannen als we aan het appen zijn? Jep, helaas wel. STERKTE! ;-) _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën