Happy singles
Happy singles
1 min

Een mannenmagneet? Zo word je dat!

1 min
Iedereen heeft wel een vriendin of kennis die onwijs populair is. Alle mannen willen bij haar zijn en zelfs ook alle vrouwen. Het is om gek van te worden! Want wat maakt haar nou zo leuk? Wat heeft zij wat jij niet hebt? Wij zetten een aantal tips op een rij die jou kunnen helpen om ook een mannenmagneet te worden. Doe er je voordeel mee en reken maar dat alle mannen binnenkort aan je blijven plakken!

Eigen mening

Neem het altijd voor jezelf op en durf je eigen mening te geven. Niet iedereen zal zich kunnen vinden in jouw mening, maar mannen vinden het wel fijn en stoer van je als je deze durft te geven. Ze houden nou eenmaal niet van saaie vrouwen die ‘zich overal wel in kunnen vinden’ .

Enthousiast

Wist je dat enthousiasme besmettelijk is? Als jij altijd vrolijk en positief bent, zal de persoon waarmee je praat dit ook zijn. Dus stap op hem af en zorg ervoor dat hij vrolijk van jou wordt! Het zal er zeker voor gaan zorgen dat hij meer van jou wilt weten. En dit wil jij hem vast wel vertellen bij een romantisch dinertje toch?

Aandacht

Mannen houden van aandacht en niet zo’n beetje ook. Geef hem dus jouw volledige aandacht. Negeer alle andere mannen even en focus je op HEM. Dit geeft hem namelijk een grote ego boost, dat hij jou GE-WEL-DIG vindt.

Zelfverzekerd

Het is belangrijk om zelfverzekerd over te komen. Het maakt niet uit of jij dik of dun, klein of groot bent, als jij maar zelfverzekerd overkomt. Jij bent dan namelijk veel aantrekkelijker, dan dat jij onzeker bent.

Jouw uiterlijk

Je kan uren voor de spiegel gaan staan om er perfect uit te zien, maar je kunt ook gewoon ‘ normaal’ doen. Een man vindt het leuk als je aandacht aan je uiterlijk besteed, maar niet teveel. Een man houdt van nonchalant en spontaan. Dus doe gewoon lekker wat aan en wees niet die onzekere, stugge vrouw die uren nadenkt over wat ze aan moet doen.

Aanraking

Een man zal onder de indruk van je zijn als je hem heel subtiel eventjes aanraakt. Door bijvoorbeeld een hand op zijn schouder te leggen of een beetje nonchalant met jouw schouder tegen hem aan te duwen als je lacht. Onderschat zeker “De Magic of Touch” niet! Doe vooral de dingen waar jij je goed bij voelt, want alleen dan zal jij opvallen bij hem. En dat is toch wat je wilt? YES, horen wij je denken! Heb jij nog goede tips om alle mooie mannen achter je aan te krijgen? Wij horen ze graag! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Flickr - Momentcaptured1

Reacties
Categorieën