Happy singles
Happy singles
1 min

Online dating; dit zijn de dont’s!

1 min

Elkaar versieren in real life is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Nee, het is handiger als je een expert wordt op het gebied van online dating en dus moet je al jouw versiertrucs uit de kast halen en afvuren op jouw telefoon…en op die van hem dus. Maar wat moet je vooral niet (teveel) doen? Wij leggen het uit.

Emoticons

Als je teveel emoticons gaat sturen bij je berichten, dan komt het niet zo serieus meer over allemaal. Waarom stuur je elke keer die knipoog na je zin? Want eigenlijk bedoel je het toch gewoon serieus? De kans dat hij een knipoog terugstuurt is heel groot, en tsja dan blijft het gesprek één grote grap. Wil je dat?

Teveel

Wij vrouwen zijn goed in hele verhalen typen. Niet doen! Zeker niet als je de interesse van een man op wil wekken. Hij leest namelijk zeker niet alles en heeft al snel het gevoel van; pffff.

Vragen

Wij kunnen lange verhalen typen, maar we zijn ook heel goed in het sturen van vragen. Stuur gewoon één vraag tegelijk en maak er niet een heel interview van. De kans is namelijk dan ook groot dat hij niet al jouw vragen beantwoordt. Mannen en appen…you know.

Foto’s

Wees selectief met het sturen van foto’s. Stuur er zeker niet teveel, en alleen leuke foto’s die hem nieuwsgierig maken. Het is best leuk om af en toe een selfie te sturen, het gaat namelijk om jou en niet om wat je eet. Snap je?

Wees jezelf

Ook online moet je gewoon jezelf zijn. Ga dus niet enthousiaster appen dan je in werkelijkheid bent over bepaalde dingen die hij zegt. Als je elkaar namelijk in real life ziet kan dit super ongemakkelijk worden.

Wij wensen je veel online versiersucces! En deel jouw tips hieronder met ons! _________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën