Happy singles
Happy singles
1 min

De fases na een succesvolle date

1 min
Je bent een behoorlijke prof aan het worden op date gebied, maar elke keer trek je helaas dezelfde conclusie: Gezellige gast, maar verder niks. Totdat je HEM treft. En nu? Wij zetten de fases op een rij waar je na een succesvolle date waarschijnlijk mee te maken krijgt.

Fase: Adrenaline

VOL adrenaline rij je naar huis na je date. Wow, dat dit met je kon gebeuren. Je bent zwaar, maar dan ook echt zwaar onder de indruk. Heel even knijp je jezelf in je arm om te checken of dit echt gebeurd is. Deze leukerd wil je namelijk wel vaker gaan zien.

Fase: Ik vind hem nog steeds leuk

Ook na een nacht slapen kom je erachter dat je hem echt leuk vindt en hem het liefst snel weer wilt zien. Hoe ga je dat aanpakken? Laat hem in ieder geval even weten dat je het gezellig vond met een leuk, luchtig appje.

Fase: Wat vindt hij van mij?

Heeft hij je al geappt na jullie date? Vond hij het net zo leuk als dat jij het vond? Daar kun jij vast wel achter komen via de app. Als hij laat blijken dat het ook voor herhaling vatbaar is, dan zit je goed!

Fase: Foto laten zien

Omdat jij zo enthousiast bent, willen je vriendinnen natuurlijk een foto zien van hem en die laat jij maar al te trots zien aan ze. Doe je dit echt? Oeps, je bent echt hyper!

Fase: Even een stapje terug

Je merkt dat je graag contact met hem wilt en het liefst elke dag met hem wil appen nu. Probeer relaxt te blijven en er niet helemaal vol op te zitten. Mannen vinden dit niet heel fijn en ook voor jezelf is het nogal stressvol.

Fase: De tweede date

Date 2 staat op de planning! Super leuk natuurlijk. Zorg ervoor dat je jezelf blijft en niet hyperdepieper over-enthousiast gaat doen, omdat date 1 zo leuk was. Date 2 is weer een hele nieuwe ervaring. Geniet ervan! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën