Happy singles
Happy singles
1 min

Hoe weet je of hij je leuk vindt?!

1 min
Twijfel je of hij jou ziet zitten? Het is ook best ingewikkeld tegenwoordig, want mannen zijn niet meer zo van het versieren en dus is het ook knap lastig om erachter te komen hoe hij over je denkt. Wij zetten de 5 signalen op een rij die aangeven dat hij je echt wel ziet zitten!

Vragen

Hij blijft maar vragen stellen aan je. Je vraagt je heel even af of dit niet een beetje overdreven is, maar nee hoor; mannen zijn al ingewikkeld genoeg en willen graag in hun hoofd een helder beeld creëren van jou en bedenken of dat bij hem past.

Spiegelen

Als jij aan je haar zit, zit hij dat ook. Als jij aan je neus krabt, doet hij dit ook. Kortom hij kopieert jouw gedrag. Dit is een teken dat hij heel erg met je bezig is.

Aankijken

Kijk hem eens wat langer aan…ja echt langer. Wordt hij hier zenuwachtig van? Kijkt hij weg? Yes, dan heb je hem!

Grapjes

Hij lacht om al je suffe grapjes en hij maakt zelf nog suffere grapjes, waar jij uiteraard weer smakelijk om lacht. Ach, het is lief en een teken dat hij je leuk vindt.

Leunen

Als jij aan het woord bent, leunt hij wat meer naar je toe om goed naar je te luisteren. jazeker een teken dat hij jou ziet zitten. Dus girls! Twijfel niet….als je de hierboven genoemde signalen herkent, dan zit je helemaal gebakken en kun je hem met een gerust hart mee op date vragen. Oeps; dat is ook eng! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën