Happy singles
Happy singles
0 min

Voor het eerst bij hem thuis? Hier denk je aan!

0 min
Je spreekt voor het eerst bij hem thuis af en je bent echt mega nieuwsgierig! Je weet nu al dat je aan 1000 dingen gaat denken als je bij hem binnen stapt. Wij weten zeker dat deze 5 gedachten in ieder geval door je hoofd spoken..

Groot/klein

Zo groot? Zo klein? Eerste gedachte die je hebt als je bij hem binnen stapt is de grootte van zijn huis en die uitkomst hiervan is altijd verrassend.

Netjes

Je durft bijna je schoenen niet aan te houden; alles ziet er spik en span uit bij hem thuis. Is hij echt zo netjes denk jij? Of is dit omdat jij langs komt? Je durft het niet te vragen, want dan denk jij meteen dat hij je een rommelkont vindt.

Kleuren

Waarom die kleuren? Heeft hij dat zelf uitgekozen of hebben zijn vrienden hem advies gegeven? Nou ja anyway; best een goede keuze.

Ex

Staan er nog spullen van zijn ex? Je kijkt namelijk je ogen uit of je hem nog kan betrappen op spulletjes van haar of foto’s waar zij op staat. Eigenlijk wel een beetje erg…

Toekomst

Erg of niet, als je alles hebt bekeken en gekeurd denk jij al aan het moment dat jij bij hem intrekt. En wat je dan allemaal gaat veranderen aan zijn huis. Zal het zover gaan komen? Wat denk jij? Zal hij hier ook zo over denken als hij voor het eerst bij jou thuiskomt? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën