Happy singles
Happy singles
2 min

Luduvudu? Met deze tips kom je er overheen!

2 min
Jij voelde het al aankomen, maar nu het definitief is voel jij je verdrietig en eenzaam. Oh god; jij en je lover zijn uit elkaar. Heel, maar dan ook heel diep van binnen weet je dat het beter is, maar je denkt momenteel alleen maar aan liggen op de bank met heel veel chocola en een fles wijn. Hoe kom je van dat gebroken hart af? Wij hebben een aantal tips!

Afleiding

Zoek vooral heel veel afleiding. Jij voelt je echt niet beter als je de hele dag op de bank blijft hangen. Plan een stapavondje, ga lekker uit eten met vriendinnen of ontspan tijdens een heerlijk dagje in de sauna. Denken doe je zeker nog aan hem, maar vast en zeker een stuk minder.

Sporten

We weten het; je hebt er geen zin in. Logisch, maar doe het gewoon! Ga lekker een rondje hardlopen of leef je uit in de sportschool. Sporten zorgt ervoor dat jij de stof endorfine aanmaakt; ook wel het gelukshormoon genoemd. Precies wat je nu nodig hebt. Klinkt verleidelijk toch?!

Verslaafd

Vooral als je een lange relatie hebt gehad, voelt het nu alsof je van een verslaving af moet komen. Jij was namelijk verslaafd aan je ex. Verslaafd aan het samen zijn en verslaafd aan jullie. Nu jullie er niet meer is, moet je hem uit je leven gaan verbannen. Gooi de spullen die je nog van hem hebt weg of berg het op, zodat je er niet continu aan herinnerd wordt.

Social Media

Maak jezelf niet gek door continue zijn facebookpagina of instagramprofiel te checken. Jij gaat dan namelijk denken; oh dus zonder mij is hij ook gelukkig? Of misschien nog wel gelukkiger? En waarom doet hij dit nu wel en deed hij dat nooit met mij? Nou je merkt het al; je maakt jezelf HELEMAAL gek. Niet doen….echt niet.

Lotgenoten

Als je luduvudu hebt, lijk je op dat moment de enige op de wereld die diepongelukkig is. Nou troost je; miljoenen mensen gingen jou voor. Praat eens met wat mensen om je heen over de liefde. Zeker weten dat zij allemaal wel eens in hun leven hebben gedacht dat ze nooit meer gelukkig zouden worden met een ander na een verbroken relatie. Ook op internet zwerven veel liefdesverhalen, die je misschien wel een beetje troost kunnen bieden.

Tijd

Misschien wel de belangrijkste tip; gun jezelf tijd om dit allemaal te verwerken. Het is niet niks! Nee, echt niet. Gevoel kun je nou eenmaal niet zomaar uitschakelen en het is heel normaal om verdrietig te zijn als je iemand ‘kwijtgeraakt’ bent. Jij denkt hier vast nu nog helemaal niet aan, maar wist je dat je ook heel erg gelukkig kan zijn als je single bent? Lekker doen waar je zin in hebt! Niks hoeft, alles mag. Jij bepaalt! Wij weten zeker dat jij binnenkort als een stralende happy single de hele wereld weer aankan! Heb jij nog een goede tip om over een gebroken hart heen te komen? Laat het ons dan weten! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Flickr - Calvin Smith

Reacties
Categorieën