Happy singles
Happy singles
1 min

Ben jij ook klaar met Tinder? Deze redenen bewijzen het!

1 min
Weet je nog toen een vriendin tegen je zei; neem nou gewoon Tinder! Dat is hartstikke leuk en spannend! Ja dat was het zeker, maar inmiddels ben je er behoorlijk klaar mee. En waarom? Wij zetten de redenen voor je op een rijtje!

Heb je hem weer

Inmiddels ken je de hele Tinder mannen wereld wel uit je hoofd. Wekelijks komen namelijk gewoon weer dezelfde gezichten terug en daarbij denk jij; zijn ze nou echt zo kansloos? Dat denken ze misschien over jou ook wel realiseer je je.

Je snapt het

Het duurde eventjes, maar je begrijpt eigenlijk nu pas hoe Tinder echt werkt. Als jij namelijk iemand hebt geliked, verschijn jij bij deze persoon als eerste op zijn schermpje. Dus je hebt daardoor ook snel door dat een man jou niet terug liked. Confronterend….best wel.

Seks

Teveel mannen die maar één ding willen en daar wordt je een beetje hopeloos van. Een beetje?

Chats

Het is al heel wat als er een chat ontstaat, want meestal spreken mannen jou niet aan en als jij hun aanspreekt, zie je daarna ineens dat de match verdwenen is. Maar mocht er dan toch een gesprek komen, dan gaat het meestal nergens over. Of het zijn de standaard vragen die je al 100 keer beantwoord hebt inmiddels. SAAI.

Dates

De Tinder dates die je hebt gehad zijn allemaal een mislukking te noemen. De één was totaal niet zoals op de foto, de ander was ineens piepklein in real life en dan heb je nog de man die graag de rekening wil delen van 2 drankjes. Nee geen succes helaas.

Swipe moe

Kramp in je duim, dat krijg je er van. Je swiped zoveel naar 1 kant, dat je duim zich tegen Tinder begint te keren. Kan dat? Ja, wij denken van wel. Genoeg redenen om er (even) klaar mee te zijn. En weet je wat makkelijk is? Je zet Tinder zo weer op je telefoon als je het mist! Ben jij al klaar met Tinder? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën