Happy singles
Happy singles
1 min

5 redenen waarom jouw datingjaar toch succesvol was

1 min
We naderen het einde van het jaar. Hoe waren jouw dates het afgelopen jaar? We horen je denken; mijn dates zijn allemaal mislukt. Maar wist je dat je ook door die mislukte dates, wel een succesvol datingjaar achter de rug kan hebben? Waarom? Wij vertellen het je!

1. Relaxed

Door de vele dates die jij hebt gehad, word je een echte datingexpert en is date voor jou niet meer per definitie een zenuwslopend gedoe, maar zie jij het steeds meer als een spel. En misschien nog wel belangrijker; je bent een stuk relaxter tijdens je dates.

2. Locaties

Jij bent inmiddels goed op de hoogte van leuke locaties voor je dates en dus kun jij ook in 2017 altijd een leuk voorstel doen aan je nieuwe date. Is het erg dat je weer op diezelfde locatie komt, maar dan met een andere date? Nee hoor, wij vinden van niet.

3. Type

Door de vele mannen die je tegenover je hebt gehad, begin je inmiddels een goed beeld te vormen van jouw perfecte man. Je weet in ieder geval wat je niet zoekt. En dat is toch echt wel belangrijk hoor….

4. Glimlach

Ondanks dat je nog niet jouw perfecte man hebt gedatet, kijk je wel met een glimlach terug op jouw dates van afgelopen jaar. Er zijn namelijk altijd leuke momenten die je bijblijven en waar je af en toe stiekem wel eens een binnenpretje om hebt als je eraan terug denkt. Het blijft namelijk toch een erg leuk spel dat daten.

5. Verhalen

Jij hebt je vriendinnen het hele jaar vermaakt met jouw smakelijke datingverhalen en reken maar dat ze daar blij mee waren hoor! Zeker jouw “burgerlijke leventje” vriendinnen. En je vriendinnen zijn er uiteraard altijd om te zeggen hoe geweldig jij bent en hoe stom die mannen zijn dat ze jou laten lopen. En dus weet je door die dates eigenlijk ook weer wat je aan je vriendinnen hebt. Top toch?! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën