Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Social Media gebruik; Mannen versus Vrouwen

1 min
We kunnen tegenwoordig niet meer zonder social media. Verslááfd zijn we eraan. Wij vrouwen zijn heel erg, maar de mannen kunnen er ook wat van. Dat wij vrouwen onze social media kanalen anders gebruiken dan mannen kun je vast wel raden. Maar wat zijn nou precies de verschillen? Je leest de belangrijkste hier!

Filmpjes vs foto’s

Wij vrouwen zijn gek op foto’s posten en dat doen wij dan ook bijna dagelijks. Wij zetten de foto’s op Instagram en deze kunnen dan ook direct gedeeld worden op o.a. Facebook en Twitter. Foto’s met onze vriendinnen, onze partner, ons huisdier en ga zo maar door. Mannen vinden het leuker om bezig te zijn met filmpjes en dan vooral grappige filmpjes die over de hele wereld gedeeld worden. Zij delen die graag op hun timeline en kletsen er nog wat over via de reacties met hun beste social media matties.

Likes vs niet belangrijk

Waarom post je dingen op social media? JUIST, om zoveel mogelijk aandacht te krijgen en dus zoveel mogelijk likes en reacties te genereren. Wij vrouwen kunnen er zelfs een beetje een competitie van maken. Scoort de foto niet voldoende? Dan halen we hem toch gewoon van onze timeline af?! #besterg Mannen daarentegen vinden de likes echt niet belangrijk. Zij delen informatie omdat ze het leuk vinden en niet omdat anderen het leuk moeten vinden.

Selfie vs bierfie

De #selfie! Yes, wij posten die erg graag. Vooral op Instagram gaan we hé-le-maal los! En wij vrouwen bedoelen met een selfie een foto van ons euh gezicht ja. Er staat niet teveel van de omgeving op, nee alleen me and myselfie tegen een bij voorkeur witte muur. Mannen posten ook wel selfies, maar dan met een lekker biertje in hun handen of genomen op de tribune bij een voetbalwedstrijd. Zeg nou zelf dames; die mannen doen dat best leuk.

Kusjes vs groetjes

Ja hoor, wij gaan graag voor hartjes in alle kleuren van de regenboog en kusjes in alle soorten en maten. We laten maar al te graag blijken hoe lief wij elkaar vinden. Mannen houden het kort zoals altijd; groetjes en de mazzel zijn hun favoriete teksten. En na het lezen van dit blog; tweeten, facebooken en instagrammen we gewoon weer verder! Have fun! _______________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën