Happy singles
Happy singles
1 min

Mannen, dit vinden wij niet aantrekkelijk in de zomer!

1 min
Het is ZOMER! En dat zorgt ervoor dat we behoorlijk wat lichaamsdelen van ons laten zien en we er flink op los zweten. De zomer is dé tijd om de mannen eens flink onder de loep te nemen, want wat vinden wij niet zo aantrekkelijk aan het mannelijk geslacht in de zomer?

Too much hair

Borsthaar, okselhaar noem maar op. Een beetje is leuk, maar teveel is echt not done. Wij vinden het niet oké als het borsthaar boven het shirt uitkomt, want dan noemen we het snel viezig. En okselhaar mag, MAAR hele dikke pakken shag kunnen wij niet aantrekkelijk vinden. Dus mannen…..zorg dat je het netjes houdt. Enne stiekem vinden wij dit ook not done in de andere drie seizoenen van het jaar.

Strepen

Wij vrouwen hebben een obsessie voor onze grote vriend de zon, maar we willen geen lijntjes op ons lichaam van die vriend ontvangen. En dus zorgen we ervoor dat we strapless truitjes aan doen en 3 verschillende bikini’s hebben, zodat we lijntjes voorkomen. Mannen zijn daar helemaal niet mee bezig en houden liever hun shirt aan in de zon. En wat krijg je dan? Juist ja, die oncharmante vormen van dat shirt in het lichaam. En dat ziet er natuurlijk HE-LE-MAAL niet uit op je eerste stranddag mannen!

Zweten

We zweten ons met zijn allen rot in de zomer en een deo’tje spuiten op z’n tijd is dus echt een must. Maar hoe doen mannen dat? Past die deodorant bus in hun broekzak? Wij houden namelijk niet van een knuffel met zweetoksels.

Flip flops

Mannen, leuk dat jullie je best hebben gedaan om leuke flip flops aan te schaffen, maar loop er alsjeblieft ook normaal op. We weten dat mannen het gewend zijn om op sneakertjes te lopen, maar een beetje oefenen met die slippers aan kan geen kwaad. Want echt waar, we bombarderen jullie al snel tot nerd als je niet normaal op die dingen loopt. En je sneakers aan naar het strand? NEE, liever niet. Zijn wij vrouwen echt zo erg? Ja, we zijn een stuk kritischer in de zomer. Maar wij vinden ook een heleboel dingen héérlijk aan mannen in de zomer. ECHT waar! Welke dingen dat zijn? Dat lees je binnenkort op Fleur Flirt! _______________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Flickr - Kick photo

Reacties
Categorieën