Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Dit zijn de voordelen van een kleine vriend

1 min
Je hoort het vast vaak om je heen; mijn vriend moet langer zijn dan dat ik ben. Ja, de meeste vrouwen zeggen dat. Maar er zijn ook veel vrouwen die het fijn vinden als manlief even lang is als dat zij zijn. Dit heeft namelijk ook veel voordelen. Wij hebben ze op een rij gezet voor je.

Zoenen

Het zoenen gaat een stuk makkelijker! Jij hoeft namelijk niet een halve whiplash op te lopen of op je tenen te gaan staan om hem eens een stevige pakkerd te geven. Nee hoor, heerlijk op ooghoogte genieten.

Foto’s

Jawel; jullie staan zo leuk naast elkaar op de foto EN je kan ook gewoon een close up maken, zonder dat je allerlei knipprogramma’s moet gebruiken om hem op dezelfde hoogte te krijgen.

Arm om je heen

Als hij net zo lang als jij is zal hij je sneller je hand pakken of een arm om je middel slaan. Jullie zijn qua lengte gewoon gelijk en waarschijnlijk lopen jullie ook in dezelfde pas ook.

Knuffelbeer

Kleine mannen worden al snel gebombardeerd tot knuffelbeer en dit is ook wel een beetje zo. Als jullie in bed liggen passen jullie lichamen perfect bij elkaar en dit levert intense knuffels en lepeltje lepeltje momenten op. Erg? Nee hoor, fijn juist!

Auto lenen

Als hij jouw auto leent, krijg je je auto gewoon weer terug met de stoel en spiegels op de stand zoals deze stonden. Joehoe!

Gympies

Hoera! Schaamteloos mag jij gewoon lekker vaak op je gympies lopen, want dan kunnen jullie elkaar goed aan blijven kijken. Dit betekent uiteraard niet dat kleine mannen het niet sexy vinden om jou op je high heels te zien, dus nee ze hoeven zeker niet weg. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën