Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

7 dingen die stelletjes vooral moeten laten op Social Media

1 min
Is jouw relatie al “Facebook official”? Je bent blij met je nieuwe hottie en dus mag de hele wereld het weten! Superleuk natuurlijk, maar mensen zitten er vervolgens echt niet op te wachten dat jij bijna elke dag iedereen wilt laten weten dat het echt de ware voor je is. De wetenschap bewijst namelijk dat stellen die weinig posten op social media veel gelukkiger zijn! Wij vertellen welke dingen je beter kunt laten op social media!

1. Liefde verklaren

Een status update voor al je vrienden op Facebook waarin je hem de liefde verklaart. Tuurlijk tag je hem ook, zodat het ook bij zijn vrienden voorbij komt. Doe je je op social media nou romantischer voor? Gewoon niet doen.

2. Foto’s

Je deelt een Instagram foto met daarbij de meest romantische hashtags, want jullie zijn toch fantastisch samen? En dit doe je niet 1 keer in de maand, maar bijna elke week. Iets teveel misschien?

3. Hashtags

Sowieso is het gebruiken van een overload aan hashtags bij een foto heel irritant voor al jullie vrienden.

4. Koosnaampje

In alle statusupdates die jullie posten, gebruiken jullie elkaars koosnaampje. Superlief, maar gebruik die nou gewoon lekker als je bij hem bent of hem appt.

5. Taggen

Jullie taggen elkaar in de meest romantische filmpjes en filosofische teksten. Zijn jullie echt zo?

6. Jubileum

Yes, weer een halfjaar erbij! En dus zetten we dat natuurlijk ook op Facebook. Naast al die foto’s en statusupdates die jullie al delen over je relatie, interesseert dit niemand meer. Echt niet.

7. Account

Jullie kunnen beide inloggen op elkaars social media account en soms reageer je dus wel eens vanuit zijn naam of hij vanuit jouw naam. Gelukkig zien we dat niet al te vaak meer, maar dat is echt gewoon not done. Jouw social media account is van jou…..laat dat duidelijk zijn. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën