Happy singles
Happy singles
1 min

Bang om een relatie aan te gaan? Lees deze 4 tips!

1 min
Je gaat nu al een tijdje om met die leukerd, maar wordt het niet eens tijd voor serious business vragen je vriendinnen zich af? Diep van binnen denk je; JA eigenlijk wel, maar er is een klein probleempje; je bent bang, want je bent het eigenlijk wel heel goed gewend om alleen te zijn.

1. Vrijheid

Je bent bang om je vrijheid kwijt te raken. Snappen wij heel goed, maar een relatie betekent toch niet meteen dat je zeven dagen in de week, 24 uur per dag op elkaars lip moet gaan zitten? Zeker in het begin van een nieuwe relatie is het fijn om rustig aan te doen, zodat je goed aan elkaar kunt wennen. Geniet van de tijd samen, maar geniet ook van de momenten met je vriendinnen en van je bankhangavondjes alleen.

2. Leuk genoeg

Vind ik hem wel leuk genoeg? Omdat je best een tijdje alleen bent geweest vind je het moeilijk om je helemaal te geven aan die ene man. Je wilt natuurlijk niet dat jullie relatie na een paar maandjes op de klippen loopt, omdat jij toch nog wat langer had willen flierefluiten. Door veel leuke dingen samen te doen, kom jij er echt wel achter of je hem leuk genoeg vindt. En stiekem geniet je ook echt van alle aandacht die je krijgt van hem.

3. Spanning

Het vrijgezellenbestaan brengt veel spanning in je leven en je geniet hier ontzettend van. Alles kan en alles mag. Waarom ben je zo bang dat een relatie niet spannend is? Het is maar net hoe spannend je het zelf maakt. Blijf gewoon lekker gek en out of the box denken en verras hem! Reken maar dat hij dit leuk vindt en hij jou ook veel spanning biedt. Echt, zo saai is het niet.

4. Onzeker

Misschien wel de belangrijkste reden waarom je niet durft; je bent onzeker. Dumpt hij mij niet na een paar weken? Meent hij het allemaal wel met me? Die vragen blijven maar door je hoofd malen. Om hier een duidelijk antwoord op te krijgen, hoef je maar één ding te doen en dat is de vragen bij hem neer te leggen. Laat hem blijken dat je hierover twijfelt en je graag duidelijkheid wilt. Meteen de kans voor hem om eerlijk te zijn tegen je. Wij begrijpen heel goed dat het lastig is om weer iets nieuws te starten. Maar zie het als leuk en spannends. Je weet van tevoren nooit hoe je relatie zal zijn of gaat aflopen en er is maar één manier om daar achter te komen... _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën