Happy singles
Happy singles
1 min

5 signalen waaruit blijkt dat je geen relatie wilt

1 min
Je bent zeer actief met daten en altijd op zoek naar relatiemateriaal, maar stel je jezelf wel eens de vraag of je eigenlijk wel een relatie wilt? Wij zetten de signalen op een rij die je doen beseffen dat je er eigenlijk nog helemaal niet aan toe bent.

Appen

Je hebt een aantal dates gehad en elke keer weer is het leuk. Hij is enthousiast, appt je dagelijks en je begint aan jezelf te merken dat je soms gewoon ff geen zin hebt om iets terug te sturen naar hem. Je laat zijn berichtje een paar uur staan en reageert eerst op berichtjes van je familie en vrienden. Why? Signaal 1.

Tijd

Je merkt dat het best lastig is om avonden vrij te houden, zodat je met hem kunt afspreken. Best lastig? Dat zou toch gewoon vanzelf moeten gaan?! Signaal 2.

Enthousiast

Vriendinnen worden nieuwsgierig en vragen regelmatig aan je hoe het met hem gaat. Wordt het al serieus? Bij die vraag krijg je een beetje rillingen….Signaal 3.

Denken

Je denkt veel aan hoe hij doet, wat hij zegt en wat hij bij je losmaakt. Je realiseert je dan dat je eigenlijk een soort van hoopt dat je iets negatiefs over hem kan denken, zodat je een verklaring hebt voor je vriendinnen waarom het niks is geworden tussen jullie. Wat zijn we slecht. Signaal 4. Misschien is het de onzekerheid die toeslaat bij je op het moment dat het een beetje serieus begint te worden of je wilt gewoon nog erg graag genieten van je vrijheid. Wat het ook is, doe waar je je goed bij voelt en wij weten zeker dat jouw prins op het witte paard er echt wel voor zorgt dat je een relatie wilt…. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën