Happy singles
Happy singles
1 min

Mister onbereikbaar? Die willen we wel!

1 min

Hij moet dit, hij moet dat. Wij hebben nogal wat eisen als het gaat om de zoektocht naar de perfecte man. En als er uiteindelijk een man is die voor je wilt gaan, dan wil jij hem niet. Jij wilt namelijk alleen maar die man die onbereikbaar is! Maar waarom? Wij proberen het uit te leggen.

Spanning

Een man waar je moeite voor moet doen voelt spannend. Tuurlijk wil je graag dat hij je aandacht geeft, maar je wilt er zelf ook graag voor vechten. Het is namelijk helemaal niet leuk als je alleen maar lief hoeft te lachen naar hem en hij is helemaal hotel de botel van je. Jij wilt die spanning voelen; vindt hij mij nou wel of niet leuk?

Spel

Wij vrouwen kunnen heel onzeker zijn, maar op het gebied van mannen staan we ook best wel weer sterk in ons schoenen. Als jij die bezette man namelijk echt leuk vindt, staat niets je in de weg om toch een poging te wagen hem naar je toe te trekken. Ja het is een spel voor je geworden….en je geniet hier van!

Vrijheid

Heel stiekem geniet je eigenlijk nog met volle teugen van je vrijheid en daarom ben je bang om je over te geven aan die ene man. Omdat je altijd wel een reden kunt bedenken waarom je hem niet leuk vindt, lijkt het alsof je op zoek bent naar iets onbereikbaars….en dat dan heel letterlijk genomen.

Overload

Als jij die man treft die helemaal in love met jou is, wordt je er eigenlijk een beetje kriebelig van dat hij je de hele dag appt. Het is lief hoor, denk je, maar eigenlijk is de hele dag door ook weer niet goed. Een appje wil je zeker wel van hem, maar dan op een onverwacht moment en de inhoud moet wel spannend zijn. Wij vrouwen zijn gewoon niet altijd even makkelijk op dit gebied. Eigenlijk weten we heel goed wat voor man we niet willen, maar wat voor man willen we nou precies wel? En is mister onbereikbaar nou echt de leukste?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal!

Reacties
Categorieën