Happy singles
Happy singles
1 min

Verliefdheid? Herken de signalen!

1 min

Verliefd? Jij? Ja, het kan! Omdat je al een tijdje niet meer verliefd bent geweest, is er een kans dat je het nog heel lang zal blijven ontkennen. Lees even snel verder of jouw lichaam ook de eerste signalen van verliefdheid afgeeft.

Wegdromen

Je merkt op je werk dat je snel afgeleid bent en je concentratie ver te zoeken is. Je denkt namelijk alweer aan je volgende afspraakje met hem. Ook gaat er bij veel dingen door je heen; wat zou hij hiervan vinden? Kortom; hij zit top of mind.

App

Oh god die app. Je telefoon was al je linkerhand, maar nu hou je dat ding helemaal dag en nacht in de gaten. Want je wilt namelijk graag een appje van hem! Je checkt ook regelmatig zijn laatst gezien status. Oeps..je vindt hem echt heel leuk.

Onzeker

Na elk afspraakje denk je; vond hij het net zo leuk als ik? En je hoopt dat hij dit bevestigd met een appje. Elke keer weer. Ook hoop jij dat hij weer snel met een nieuwe datum komt, want je merkt aan jezelf dat je een beetje onzeker van dit “gedoe” wordt.

Giechel

Je vriendinnen en collega’s vragen zich af hoe het in dateland is. Jij vertelt over hem en begint er een beetje bij te blozen en giechelen. Jup, weer een teken.

Toekomst

Stiekem denk jij al aan de toekomst en heb je het gevoel dat je hem aan je wilt binden. Hij is namelijk wel serieus relatiemateriaal. De vlinders die je voelt bevestigen het perfecte plaatje wat jij in je hoofd hebt. En, ben jij stiekem verliefd? Die verliefdheid is toch best wel leuk? Natuurlijk kan het ook best ingewikkeld kan zijn, maar volg je gevoel en geniet van de lentekriebels!

 _________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën