Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Deze slechte gewoontes staan je seksleven in de weg

1 min
Mis je de laatste tijd de spanning tussen de lakens? Dan zou het kunnen liggen aan deze slechte gewoontes, waarvan je je misschien niet bewust bent dat ze je seksleven beïnvloeden. Hier komen ze!

Telefoon

Je telefoon als wekker? En daardoor standaard op je nachtkastje? Ja daar begint het al, dan is het natuurlijk verleidelijk om voor het slapen gaan nog even al je social media kanalen te checken op je telefoon. En hij doet gewoon hetzelfde en dus liggen jullie beide nog lekker een halfuur te kijken op je telefoon. Daarna zijn de oogjes wel moe.

Kinderen en huisdieren

Slapen de kids vaak tussen jullie in? Dan beïnvloed dit natuurlijk uiteraard jullie seksleven. Leer ze in hun eigen bed (en kamer) te slapen, echt. Het zelfde geldt natuurlijk voor alle huisdieren.

Nachtjapon

Heb je zo’n mooie oversized, charmante pyjama die je elke avond aan trekt? Dan kunnen wij ons wel voorstellen dat hij hier niet echt opgewonden van wordt. Verras hem een keer en trek een mooi setje aan en laat die pyjama even voor wat het is.

Te druk

Ben je vaak te druk in je hoofd en daardoor onrustig? Wil je als je in bed ligt alleen maar met hem praten over wat je nog moet doen de komende week? Grote kans dat hij dan geen zin meer heeft. En jij trouwens ook niet.

TV kijken

Houden jullie ervan om eerst nog even lekker tv te kijken in bed voor het slapen gaan? Laat dat! Je wordt er namelijk best moe en afgeleid van en wilt daarna liever gewoon slapen. En dus weer geen spelletje tussen de lakens. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Pexels

Reacties
Categorieën