Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Aan deze 5 dingen kun je zien of je een goed seksleven hebt

1 min
Soms vraag je je weleens af of jouw seksleven goed is. Sommige van ons praten er openlijk over, waardoor je een referentiekader hebt, maar anderen bespreken dit onderwerp (haast) nooit. Vandaag een aantal punten waaraan je kunt zien of jullie activiteit in bed een beetje oke is.

1. Je bent gek op je bedje

Oke, zijn we niet allemaal gek op bed?! Toch schijnt het zo te zijn dat als jij en je partner gemiddeld meer uur in bed doorbrengen -door er samen vroeg in te kruipen of 's ochtends lekker uit te slapen', je meer kans hebt op een goed seksleven. Je houdt ervan om met je wederhelft onder de lakens te kruipen -en dan hebben we het niet perse over een urenlange vrijpartij- en kan er eigenlijk geen genoeg van krijgen. Een goed teken!

2. Je houdt van jezelf

Heel erg belangrijk; je houdt van jezelf! Mensen die zichzelf accepteren en van zichzelf houden, kunnen zich over het algemeen beter geven en blootstellen. Letterlijk en figuurlijk. Het zelfvertrouwen dat je hebt en uitstraalt, zal jullie seksleven dan ook weer ten goede komen!

4. Je scheert jezelf regelmatig

Tenzij je ervoor gekozen hebt om je helemaal niet te scheren natuurlijk. Maar in alle andere gevallen is het regelmatig scheren een indicatie dat je regelmatig seks hebt, want scheren doe je tenslotte niet voor de lol. Toch?! ;) Dat je het belangrijk vindt dat je intieme delen netjes en verzorgd zijn, is een goede indicatie voor goede sessies in bed.

3. Je besteedt aandacht aan de ander

Als je een goed seksleven hebt, dan besteed je gebruikelijk ook aandacht aan de algemene behoeften van je partner en natuurlijk andersom ook. Hoewel dit misschien voor de hand liggend klinkt, is dat het niet. Er zijn namelijk veel koppels die seks voor lief nemen en dat zien als 'part of the deal' of zelfs als moetje. Mensen die geweldige seks hebben, lijken eerder een diepe emotionele connectie te hebben met elkaar.

5. Eigen gedachten

Eigenlijk is het heel simpel, er is maar 1 iemand die kan bepalen of je een goed seksleven hebt en dat ben je zelf. Dus als jij je afvraagt of het goed genoeg is, dan is het waarschijnlijk prima. Want als jij ontevreden zou zijn, dan zou je je dat niet afvragen en zou je die onvrede vanzelf voelen. Je kunt natuurlijk altijd blijven experimenteren en zorg er vooral voor dat het bespreekbaar blijft. Zo zijn en blijven jullie beide happy!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën