Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Goede seks; boost je bedskills!

1 min
Maak jij ook geregeld plannen om je carrière, sport ambities of je financiële situatie nieuw leven in te blazen? Herkenbaar! Toch vergeten we vaak bewust te werken aan iets wat jou van dagelijkse energie kan voorzien: Je liefdesrelatie en je seksuele relatie. Hoe je dit laatst genoemde een boost kunt geven, vertellen wij jou vandaag aan de hand van 5 tips!

1. Zorg voor plezier

Om goed te kunnen genieten van goede seks is het belangrijk dat je plezier haalt uit de handelingen die je verricht. Zeker als je de ander in de watten legt, is het zeker van belang dat je er zelf ook van geniet. Vergeet niet dat het moment dat je de ander masseert of stimuleert ook een gedeeld moment is. Hoe meer je er zelf van geniet, hoe beter je het zal overdragen.

2. Wees leergierig

De grootste vijand van plezier in bed is schaamte of onzekerheid. Praat met je geliefde, maar ook met vrienden of eventueel familie over seks, sensualiteit en seksualiteit. Hoe opener je bent, hoe meer anderen zich ook zullen openstellen om hun ervaringen en kennis met jou te delen. Juist hierdoor kun je groeien. Ook zul je zo ervaren dat je niet de enige bent die onzekerheden ervaart. Probeer ook eens wat nieuwe dingen tussen de lakens. Zeker in bed hoef je je nieuwsgierigheid niet de kop in te drukken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan nieuwe standjes, het gebruik van seksspeeltjes of een andere rolverdeling wanneer deze altijd hetzelfde is.

3. Stel je kwetsbaar op

In algemene zin geld dat wanneer je je kwetsbaar opstelt, je vaak sterker en spannender overkomt. Dit is zeker ook zo wanneer je een gesprek aangaat over verlangens of het verloop van jullie seksleven. Toon je kwetsbaarheid, dit zal je ook een sexy uitstraling geven. Je zult zien dat je zult groeien, niet alleen als persoon, maar ook tussen de lakens.

4. Vrijen en seks

Er is een verschil tussen vrijen en seks. Wanneer je met iemand vrijt, dat wordt vaak het innige samenzijn benadrukt. De verbinding en het diepere samenzijn wordt daarin versterkt. De seks benadrukt meer het fysieke en lichamelijke genot. Beide hebben op een ander niveau een belangrijke rol. Zorg daarom dat je van beide geniet, want wanneer emoties en lichamelijke verlangens tegelijk worden bevredigd zul je op het dieper niveau komen.

5. Orgasme

Wanneer alle bovengenoemde punten samenkomen, je geest openstaat en je optimaal ontspannen bent, dan staat niets je meer in de weg tot een goede vrijpartij met een orgasme als afsluiting. Hoe meer je je blootgeeft, nieuwe wegen verkent en plezier hebt in wat je doet, hoe frequenter en intenser je orgasmes kunt ervaren. Probeer het eens en kijk wat het voor jou kant betekenen. Veel plezier!

Foto: Flickr - Greta Ceresini

Reacties
Categorieën