Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Deze gedachten tijdens de seks moet je blokken!

1 min
De meeste mensen zullen herkennen dat de gedachten tijdens de seks ook wel eens een loopje kunnen nemen. Toch is het fijn als je op deze momenten even totaal onbevangen en in het nu kunt leven. Er zijn dan ook een aantal dingen waar je beter niet aan kunt denken tijdens die lekkere vrijpartij. Probeer er bewust van te zijn en het dan ook los te laten.

Hoe lang het duurt tot jouw orgasme

Bij de één duurt het wat langer om tot een hoogtepunt te komen dan bij een ander. Over het algemeen de stelregel dat vrouwen een langere aanloop nodig hebben richting het orgasme dan de man. Probeer er niet bij na te denken of je wel gaat klaarkomen en wanneer dat zo zal zijn. Wat is het waard als je niet hebt genoten van de weg daar naartoe? Kortom, probeer lekker te ontspannen en laat je maar goed verwennen. Enjoy!

Hoe lang het duurt tot het orgasme van je partner

Cliché, maar waar. Hoe belangrijk is het is om te ontspannen wanneer je in de rol van ontvanger zit, is het net zo essentieel om te genieten van de aandacht die jij de ander kunt geven. Dit zijn intieme momenten die je moet koesteren in plaats van afvinken. Het orgasme kan zich de ene keer veel sneller aandienen dan een andere keer en zal ook per persoon verschillen. Dus pin je daar niet te veel op vast. Er zijn er een aantal factoren die hierop van invloed zijn zoals alcohol en de periode sinds het laatste orgasme. Juist met de seks draait het niet om het einddoel, maar de weg daar naartoe!

Of je je wel goed genoeg onthaard hebt

Hoe prettig het kan voelen om jezelf te ontharen, het is niet van invloed op de kwaliteit van de vrijpartij. Het enige wat het genot in de weg kan staan is jouw gedachten hierover. Iedere vrouw heeft haargroei en iedere man weet dat. Dus laat het los, echt.

Hoeveel vetjes je hebt

Oke, dit zou eigenlijk niet eens im frage moeten zijn. Je lichaam is zoals hij is en dit wijzigt niet ineens wanneer je in een vrijpartij belandt. Je bent niet dikker dan normaal en ook niet slanker, dus dat is wel het laatste waar je je op dit moment druk over moet maken. Elke respecterende (seks)partner maakt het niet uit hoeveel je weegt en vindt het gewoon fijn om naar je te kijken en je te betasten. De ander is zich zeker niet zo bewust van eventueel overgewicht zoals jij over je eigen lichaam nadenkt. En bovendien, dit is bij uitstek de gelegenheid om die calorietjes te verbranden! Dus tjop tjop, stop thinking and start playing!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën